Ale kdysi jsem četla velmi zajímavou knížku od Rudolfa Hauschky, myslím Člověk a výživa se to jmenovalo, a ten se zabývá tím, jak různé technologické postupy mění strukturu molekul potravin a jak se to projevuje na energetické úrovni. Nejsem nějaký velký alternativec a příznivec antroposofie, ale ráda si přečtu různé názory a přemýšlím o nich. Nějak logicky a přirozeně mi přijde, že k vaření patří plamen nebo alespoň teplo. To, že při vaření hrnec zůstane studený a jídlo je uvažené, je sice působivé, ale přijde mi to strašně divné a nepřirozené.
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.