23.1.2013 20:50:53 kokoby
Re: Tyčový mixér Braun x Kenwood
Mám i Braun i Kenwood, oba jsou trochu starší,asi ne ty typy, co sis vybrala.
Brala bych Braun.
Kenwood má neuvěřitelně blbou mixovací nohu, která cáká po celé kuchyni, pokud zrovna není omáčky plný hrnec. Tekutina sedo ní sama nenasává,musí se s ní pohybovat, jinak zůstává prázdná. Sekací nádobka je velmi křehká,stačilo s ní ťuknout a kus jí ulítl. Navíc se hodně neprakticky zandavá nůž - musí se nastavit do určité polohy, na což je třeba myslet před vložením potravin, protože po vložení není vidět na značku,kam se má dát,a mixér se musí zvedat i splnou miskou a složitě pátrat po rysce na správnou pozici nože. A ikdyž je tam správně,tak nasazení víka trvá a jde až na několikátý pokus. Dtto při otevření - stačí trochu vlhká ruka a už si neškrtneš, závit drží a nedá se otevřít.
Braun - nekecá a maká.Žádné podobné peripetie s ním nemám. Přestože je Kenwood novější, putoval do sklepa a používám Brauna.
Odpovědět