5.1.2014 15:37:38 Mirka+2
Re: Olízla jsem nůž od syrového kuřecího masa - mám to řešit?
Já měla salmonelozu v těhu, dodnes nevím z čeho,protože byly děsný vedra a já neměla ani chuť na nic rizikového, dokonce jsem ten týden nechodila na obědy, čímž jsem zachránila pověst naší jídelně
, paní z hygieny mi to nechtěla věřit, ale každopádně to dobře dopadlo, to pro uklidnění
. Doporučila bych něco na podporu těch dobrých střevních bakterií, pokud by náhodou v mase salmonela byla, tak aby se nezvládla moc pomnožit, já jsem tehdy před nakažením každé jídlo jedla s někým a salmonelozu jsem dostala jen já i můj dr. říkal, že někým jen projde a u jiného propukne, že záleží na množství(což v tvém případě je dost zanedbatelné) a stavu střevního prostředí.
Odpovědět