19.1.2015 16:32:16 Fren
Re: Fritéza - máte tip?
mě se to neekluje použít několikrát ten samý olej,přeci nebudu pokaždé vylívat téměř 2 l oleje?Nefritujem často,ale takové langoše třeba,mňammňam.Friták máme už 15 let a jsme stále zdraví,jak píšu,nefritujem často,ale třeba smažený kapr či tak 3x do roka řízky nebo takové ty větší věci,co se špatně dělají na pánvi,na to je friták ideální.Nebo topinky-ty nechám jen zlehýnka chytnout barvu ve fritáku,ale na pánvi je to děsběs a čmoud v celém bytě!
Jasněže bych mohla fritovat v obyč.hrnci,jenže tady zas lidi nesmyslně šetří na svém zdraví - v hrnci si nemůžeš nastavit teplotu oleje a tak ten se vesele přehřívá a nezdravě
.A kam potom s olejem,když si nechci blokovat klasický hrnec určený k vaření,že.
Odpovědět