9.5.2015 16:51:19 sourir
Re: Zkusenosti s k.robotem KitchenAid
Veveru, jako drobenka se dela testo na testoviny do toho protlacovaciho lisu, tj. na spagety, bucatini atd. "Normalni testo" - kompaktni hmota, to je na ty ploche typy. Ja kdysi narazila na video a ta drobenka se delala tou lopatkou na trena testa napr., zatim co hakem se delalo testo na ty druhe, normalni. Ta drobenka by nemela byt uplne sucha, ale tak, aby z tech cucku sla rychle zformovat koulicka, ktera se dava do toho protlacovaciho nastavce. Ale jeste nikde jsem nenarazila na video, kde by byla detailne patrna ta drobivost drobenky
Ale i behem kurzu, kde jsme delali tagliatelle, a hnetli jsme testo v KA, nam radili udelat to tak nejak zhruba to testo a pak propracovat chvili rucne. Delal to tak, chvili me bavi si s tim testem hrat;-)
Odpovědět