29.7.2015 13:31:23 kosatka2
Re: Podlaha v kuchyni
dlažba studí, může prasknout a vše se při pádu rozbije, některé dlaždice mokré pěkně kloužou.
máme tvrdé dřevo, tuším dub, sice zatím jen 2 roky, ale vařím furt a s 2 dětmi za zadkem, bez problémů. moje máma má na chalupě smrk a furt slídí, jestli někde nevzniknul škrábanec. z toho by mě jeblo.
lino jsme měli v předchozích bydlištích, pro mě je to socialistický výrobek, zažila jsem šeredně poškrabaný, prošoupaný, odrbaný od psa... a neviděla jsem žádný vkusný vzorek. prý marmoleum bývá kvalitní a je probarvené. mě jsou tyhle umělé materiály tak nějak celkově nesympatické. obzvlášť, když je na linu potisk dlaždic, dřeva nebo korku - laciný vzhled.
kdybych žila v teplejších krajích, líbil by se mi hlazený beton.
Odpovědět