Hako, ale ten salát se vážně spatlá rychle, ty brambory jsou největší vopruz. Já do něj tedy nic nevařím, jen vajíčka
každej rok ho dělám trochu jinak, ale ten základ brambory + vajíčka, co je nutný uvařit a zbytek se koupí tak nějak předpracované. jen se musí dělat předem.
od té doby, co se nepatlám s kaprem (losos, loni tuňák, letos pro velký úspěch opět tuňák) mě děsí už jen zpracování tuňáka tak, abych ho udělala tak dobrej, jako biftek. tzn. že nesmí bejt přesušenej, vysušenej, ale musím ho klofnout aby byl tak akorát.
dělá rybí polívku, v níž je základem filé a zelenina, to taky není nijak extra strašné.
místo dezertu a cukroví kupuju medovník, snědenej je hned.
u nás je to horší s úklidem, jsem bordelář bez systému, a uklízení nesnáším. Nejde o to, že bych snad chtěla gruntovat, ale pokud se tu máme nějakých 10 dnů vyskytovat všichni, je třeba nějakých zásahů.
CO JE U nás dalším kamenem úrazu je balení dárků. Když bylo jen jedno dítě, opozdil se ježíšek o dvě hodiny, než jsem je zabalila. Pak zkouším balení po nocích, ale letos už nemám kde balit. Pak by mě už taky mohly děti načapat, že šustím. Jenže kdy to zabalit, když mám jedno dítě už dva týdny nemocné imrvére doma?