Petluse, tak já dělám dvě varianty rajské. Jedna k masu- klasiku, druhá třeba k nádivce, sekané. Jen osmahnu lehce cibulku, lehounce osladím, naliju na to flašku, až dvě zavařených domácích rajčat, trochu vody, pár hřebíčků, chvilku povařím ( odeberu hřebíčky, já tedy koření do věcí následně mixovaných dávám do nerezového vajíčka, takže je nelovím ) rozmíxuju a naliju do druhého hrnce s vychladlou zásmažkou- rozmíchám, dochutím, provařím a hotovo. Ta je hotová hned, ale pravda v létě zavaruji sedmičky rajčat ve velkém.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.