Suroviny: | 400 g čerstvého lososa • 2 dl šlehačky • sůl • mletý bílý pepř • šťáva z 1 citronu • petrželka (zelená) • 300 g drcených rajčat v konzervě • máta |
---|---|
Postup: | Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme nebo na prkénku nožem rozetřeme jako při výrobě tataráku. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu. Vše promícháme a umixujeme na pěnu. Přidáme jemně nasekanou petrželovou nať. Dvěma lžícemi tvarujeme větší noky. Rajčatovou směs z konzervy promícháme se solí a čerstvou nasekanou mátou.Podáváme studené jako předkrm s opečenými toasty.Pokud chceme mít omáčku hladkou, můžeme ji také rozmixovat. |
Vložil: | Simča, dcery *1988 a 1997 Errin a její rodina |
Datum: | 16.1.2010 22:32:34 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.