Mleté maso
Moje recepty |Naposledy vložené
aneb co s cuketou, když už nám leze krkem...
Je to vlastně musaka, kde místo brambor dáme cuketu.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Musaka a její různé varianty pochází z Balkánu. Většinou se používají brambory či lilek a maso s bílou omáčkou nahoře. V této variantě jsou použité tykvičky, se kterými v určitém období řešíme nerudovský problém "kam s nimi"...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborné s rýží nebo těstovinami.
Vložil: Mikulka+3 ratolesti
Vložil: hujerka,Fanda,Teri,Tomi,Miška
Množství všeho je "přiměřeně" :-)
Je možné z toho udělat i karbanátky-pečeme též v troubě nebo tzv pštrosí vejce-Vejce na tvrdo obalíme masovou směsí a ve vyší vrstvě rozpáleného oleje osmahnem.
Vložil: Amálie P
Vložil: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14
Vložil: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14
Vložil: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14
Vložil: Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14