Suroviny: | Původně zněl tento recept takto: • 1 kg mletého bůčku • 1 plechovka Tatra mléka (neslazené) • 4 lžíce Vegety kari ( ta už se dneska nevyrábí, takže dávám Vegetu Originál, může být i bylinková, popř. půl na půl, záleží, jak moc máte rádi pikantní) • |
---|---|
Postup: | Maso nemusí být nutně bůček, může tam být i kousek plecka.Taky už jsem jedla i s kouskem hovězího. Všechno se to smíchá a nechá přes noc uležet v lednici.Druhý den z toho uplácám 4 malé šišky a peču v pekáčku, vymazaným tukem. Hodinu zakryté a hodinu odkryté. Během pečení podlévám vodou a obracím.Nechá se to vystydnout, já to peču vždy den dopředu, pak se to líp krájí. Pak už jen nakrájet na plátky, položit na mísu, obložit zeleninou. Podává se s chlebem. Já k tomu musím mít ještě hořčici. A pohoštění je hotovo. |
Vložil: | listopadky07 Listopadky 2007 |
Datum: | 23.11.2008 19:27:41 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.