| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Sekaná s Tatra mlíkem

Suroviny:Původně zněl tento recept takto: • 1 kg mletého bůčku • 1 plechovka Tatra mléka (neslazené) • 4 lžíce Vegety kari ( ta už se dneska nevyrábí, takže dávám Vegetu Originál, může být i bylinková, popř. půl na půl, záleží, jak moc máte rádi pikantní) •
Postup:Maso nemusí být nutně bůček, může tam být i kousek plecka.

Taky už jsem jedla i s kouskem hovězího.

Všechno se to smíchá a nechá přes noc uležet v lednici.

Druhý den z toho uplácám 4 malé šišky a peču v pekáčku, vymazaným tukem. Hodinu zakryté a hodinu odkryté. Během pečení podlévám vodou a obracím.

Nechá se to vystydnout, já to peču vždy den dopředu, pak se to líp krájí.

Pak už jen nakrájet na plátky, položit na mísu, obložit zeleninou. Podává se s chlebem. Já k tomu musím mít ještě hořčici. A pohoštění je hotovo.

Vložil:

*listopadky07

Listopadky 2007
Datum:23.11.2008 19:27:41
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.