Suroviny: | 4 kuřecí prsíčka • česnek (tak 3 - 4 stroužky) • 1 - 2 lžičky citronové šťávy • 2 lžíce oleje • 2 lžíce hladké mouky • 2 lžíce solamylu • trochu soli • trochu curry • červené papriky • špetku máty |
---|---|
Postup: | Večer předem rozmačkám česnek a vmícháme spolu s citronovou šťávou do oleje. Každou porci kuřecích prsíček nakrájíme na cca 10 kousků a maso naložíme do připravené marinády. V lednici marinujeme přes noc. Druhý den smíchám v misce hladkou mouku, solamyl, okořeníme a osolíme. Marinované kousíčky v té směsi obalujeme a zprudka osmahneme na pánvičca. Odkládáme je do trouby na plech, aby nevychladly. Podáváme je s brambory (vařenými, kaší či hranolky). |
Vložil: | Simča, dcery *1988 a 1997 Errin a její rodina |
Datum: | 4.2.2010 10:24:07 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.