Suroviny: | 1 cibule, olej, 1 rajčatový protlak (140g), 3-4 polévkové lžíce cukru, sůl, 6 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, 1/2 kávové lžičky skořice, masox (jak kdo chce, nemusí být) + hl.mouka a voda na zahuštění |
---|---|
Postup: | Na oleji zpěníme cibuli, vysypeme na to celý rajský protlak, hned tam šupnem cukr, koření, zamícháme, promícháme a zalijeme vařící vodou. Povaříme asi 15 minut. zahustíme moukou s vodou, ještě chvíli povaříme a scedíme přes síto do jiného hrnce. Můžeme podávat jen samotnou omáčku s knedlíkem či těstovinami, nebo se sekanou, karbanátky nebo pečeným masem. |
Vložil: | Irča +3 Červenec2010 |
Datum: | 24.2.2010 9:55:11 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.