| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rajská omáčka

Rajská omáčka - rychlá výborná - mám ji z netu, je to mňamka
Suroviny:1 cibule, olej, 1 rajčatový protlak (140g), 3-4 polévkové lžíce cukru, sůl, 6 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, 1/2 kávové lžičky skořice, masox (jak kdo chce, nemusí být) + hl.mouka a voda na zahuštění
Postup:Na oleji zpěníme cibuli, vysypeme na to celý rajský protlak, hned tam šupnem cukr, koření, zamícháme, promícháme a zalijeme vařící vodou. Povaříme asi 15 minut. zahustíme moukou s vodou, ještě chvíli povaříme a scedíme přes síto do jiného hrnce. Můžeme podávat jen samotnou omáčku s knedlíkem či těstovinami, nebo se sekanou, karbanátky nebo pečeným masem.
Vložil:

*Irča +3

Červenec2010
Datum:24.2.2010 9:55:11
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.