Suroviny: | 200g prosátého moučkového cukru • 200g prosátého polotučného mléka • 1 bílek • 3 lžíce medu /nestírat prstem, jen nechat stéct/ • 30g omegy /rozpuštěné/ nebo 3 lžíce oleje • malého panáka mandlového aroma |
---|---|
Postup: | Pořádně propracovat, to co se nalepí na linku už nezapracovávat, pokud je to moc řídké přidáváme půl na půl mléko s cukrem, v konečné fázi lze propracovávat na škrobu.Hmota by se neměla táhnout pokud jí zvedneš rukou do výšky měla by držet. Nejlepší je hned s ní pracovat, podsypávat škrobem, pokud trochu zatuhne, lze dát do mikrovlnky, ale opatrně aby se neupekla. Chce to opravdu vždy jen pár vteřin. |
Vložil: | Petraend, Dennis a Nicolas Leden 2012 |
Datum: | 17.12.2011 12:36:21 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.