Suroviny: | 40 dkg libového masa ( vepřové, kuřecí, hovězí, králičí.....)1 kostka hovězího bujonu2-3 lžíce Solamylumletý preř, sůlčervená paprikachili nebo kari2 stroužky česneku1 lžíce Maggi1 lžíce Worchesteru2 celá vejce |
---|---|
Postup: | Maso nakrájíme na kousky ( 1×1×2cm), přidáme všechny přísady a důkladně promícháme, až vznikne těstíčko. Kořeníme podle chuti. Necháme alespoň 2 hodiny odležet v chladu, nejlepší je přes noc. Na pánvičce na rozpáleném oleji opečeme z jedné strany, po otočení jednotlivé kousky vidličkou roztrháme od sebe a dosmažíme.Podáváme s rýží, pečivem, zeleninovým salátem. Lze konzumovat i studené.Je to ideální jídlo na různé akce, každý si nandá, kolik potřebuje. Takto lze naložit i celé plátky, ale ty je lepší propíchat vidličkou. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 28.9.2008 7:14:23 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.