Suroviny: | - množství asi na 4 plátky, nakládací směsi musí být dost, aby roštěnky neoschly. • roštěnky • 2 žloutky • 4 lžíce oleje • 1 lžíce worchesteru • 2 lžíce soj. omáčky • 2 lžíce maggi • 1 feferonka • dvě velké cibule |
---|---|
Postup: | Roštěnky naklepeme, nařízneme případnou blánu.Cibuli a feferonku nakrájíme najemno a přidáme ostatní ingredience. Vložíme do misky nakládací směs a roštěnky a řádně je promícháme, aby roštěnky byly směsí obaleny ze všech stran. Uložíme do lednice a necháme několik dní uležet. Minimum je 24 hodin.Grilujeme nebo smažíme na pánvi. Při smažení nakládací směs podusíme na stejné pánvičce mezi masem. Na talíři směsí přelijeme maso, případně přílohu. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 28.9.2008 20:03:22 |
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.