| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Ostravě

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 1185 [Dalších 1045 >>]
zuzana
(IP adresa 85.207.12.202)
  • 
16.8.2007 17:36:07
Také jedna rozumná forma boje proti zlému personálu.
16.8.2007 17:30:26
Milado, 2. rodič do toho co samozřejmě mluvit má.
Ale promiň, nějak tak to prošlo mimo mého otce a též mimo pár dalších otců, jež znám.
Nechal to prostě na matce..
Myslíš, že je to nezodpovědné?
Milada.
16.8.2007 17:27:51
Rachel,
chapu:-)

Fakt to nechci rozvijet dal, ale ten Zuzany primer je uplne IMHO spatnej, nemuzu si pomoct:-)
16.8.2007 17:23:56
Ráchel, ono jí to přejde:-)
Jen abys nevzpomínala na růžovou, až přijde pubertální rockové období:-)))
16.8.2007 17:19:41
Milado, pokud vím, tak byť je můj otec výborný a má zájem, o mé ani sestřiny uši se jaksi nestaral:-)
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
16.8.2007 17:18:30
Milado, s mužem jsme se na tom samozřejmě dohodli. Kdyby byl zásadně proti, tak bych to nedělala, na takových věcech je pro nás normální, že se musíme shodnout, nějak mě to nenapadlo tady zdůraznit. Ale on zažil problémy s mýma ušima :) takže to naprosto chápal.
Milada.
16.8.2007 17:12:02
Rachel,
tak samozrejme ze Te dcera neukamenuje. Ale stejne mi tam nejak chybi Tvuj partner :) Ale treba jsi to jen nenapsala a treba je to Tvymu muzi jedno..
Milada.
16.8.2007 17:08:24
Zuzano,

hele a je to tady opet. Lizzie ani Ty proste nechcete pochopit, ze do toho, co dam svemu diteti udelat, muze taky dost mluvit jeho druhy rodic.

/samozrejme vynechavam rodice typu Daniely prvniho muze/. Mluvim o funkcnim vztahu.

Ja fakt nevim, proc by mel byt druhy rodic vynechavan.

Kdyz si ja nepreju holeni, je to moje vec, ale kdyz si budu pro moji dceru hrozne prat nausnice a necham jí je bez souhlasu manzela dceri nastrelit, tak je to stale jen moje vec ? No není samozrejme.

Pro mne je tohle velmi zasadni vec.
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
16.8.2007 16:57:11
zuzano, chápu, že vnímáš píchnutí uší jako zbytečný a bolestivý zákrok, na to máš právo. Já ho vnímám jinak - a je to také moje právo :) Já to vnímala tehdy tak (byť připouštím, že jsem se mohla mýlit), že tím svou dceru ušetřím jiných, nepříjemných komplikací, které by měla v budoucnu, kdyby se rozhodla si nechat uši píchnout. Samozřejmě se dá namítnout, že třeba nebude chtít nosit náušnice - no, v tuto chvíli se to kolem náušnicemi jen hemží, holky (moje s akmarádkami) neustále nějaké vyrábí... třeba je časem nebude chtít nosit, tak si je prostě vyndá a hotovo. A jelikož jí dírky nezarůstají už po dvou týdnech, kdy náhodou náušnice nemá, tak je pak zase může nsoit, když an ně "dostane náladu". Takhle to mu rozumím a znovu opakuji, že je možné, že jsem se třeba enrozhodla správně a jendou mě za to dcera ukamenuje :)
16.8.2007 16:55:36
Ráchel, já jen napsala svůj pocit, a nikoho neobviňuji z toho, že dá dětem náušnice - vždyť já sama je mám od miminkovského věku a naše z toho nijak neobviňuji:-)
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 1185 [Dalších 1045 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.