15.8.2007 21:07:00
Tam jsem rodila taky,narodily se tam obe moje holky a taky jen chválím a doporučuju.Při druhém těhotenství jsem polovinu 3 trimestru ležela na gynekologii-domů mě pustili až po 5 týdnech a do porodu mi chybělo taky 5 týdnů-a tam byl taky moc příjemnný personál-od uklízeček až po lékaře-řky.Jen díky tomu se tam ta dlouhá doba dala přežít,kdyby tam byl personál na houby,tak bych asi zcvokla než bych porodila.Kdykolic jsem se já nebo i někdo jiný z rodiny-hlavně mamka-zeptal, tak nám bez řečí odpověděli a vše co jsme chtěli vědět vysvětlili.
|
ada | (IP adresa 81.90.163.73) |
• |
15.8.2007 20:54:06
Zeny, musite si uvedomit, ze prisla doba, kedy sa musia porodnice vyberat!!!!!
Oni sa doktori aj sestry naucia chovat, ked nebudu mat klientky. Zdravim vsetky rodicky. |
15.8.2007 20:46:03
Ahoj Danielo, měj se hezky:-)
|
PajaMM |
15.8.2007 20:37:23
Presne tak. Tak si treba v budoucnu napiseme, jak jsme dopadly :-)))
Ted se loucim a jak jsem psala, budu tu az v sobotu, takze pa a preju jen to nej! |
15.8.2007 20:30:32
Danielo, já bych chtěla také menší a ,,komornější" porodnici, byť jsem ještě nerodila. Ale nějak tak to cítí.
Ostatně spoustu věcí mám ráda menší a komornější (kina, divadla, okruh přátel), v něčem velkém a hektickém se cítím ztracená i za relativně pohodového stavu, tak co teprve při porodu, viď:-) Vrchlabí je z ruky pro spoustu lidí. |
15.8.2007 20:29:53
tak to jsme asi dvě,zastávám totiž stejný názor jako ty-domácímu porodu prostě nefandím,podle mě je to zbytečný hazard se životem maminky i miminka.Nikdy nevíš co se zvrtne a pak už může být pozdě.Takže se nedivím ani doktorům že nejsou domácím porodům naklonění.
|
PajaMM |
15.8.2007 20:26:47
Lizzie,
neni zvlastni, ale bydlim 10km od Vyskova. Poprve i podruhe jsem rodila v BRne - poprve v Bohunicich, podruhe na Obilnaku. Poprve se mi nelibilo sestinedeli - tedy pristup nekterych sester, podruhe uz byla situace uplne jina, taky porpd byl za jinych okolnosti. Predstavili se mi uplne vsichni - obe lekarky i sestra, ktera se o me celou dobu starala. Byli hrozne mili, hodni, proste uzasni. Mela jsem pokoj sama pro sebe vzhledem k situaci. Vazne si nemuzu stezovat. Ale pro svuj pripadny dalsi porod chci porodnici mensi, komornejsi...nejak to tak proste citim :-) A Vrchlabi je pro me dost z ruky :-))) |
PajaMM |
15.8.2007 20:23:31
Zuzano,
tak si stezuj! Upozornuj! At uz se jina maminka tak spalit nemusi!!! Presne o to se snazi rodicky taky!!!! Kdyz si budeme stezovat a chtit dodrzet sva prava, budou to muset lekari a zdravotnici akceptovat a chovat se podle toho. Kdyz budeme drzet hubu a krok, nic se nezmeni... |
15.8.2007 20:20:31
Ve Vyškově je nějaká zvláštní porodnice?
Já něco slyšela pouze o Vrchlabí. |
zuzana | (IP adresa 85.207.12.202) |
• |
15.8.2007 20:20:26
A také nerozumím tomu, proč by neměl každý pediatr umožnit matce kojit? Měl by to umožnit vždy, když to jen třošku jde a také ji podpořit, poradit....
Není to tak bohužel, naštěstí je svobodná volba lékaře, tím se dá předejít nepříjemnostem. Jen by to chtělo aspoň tolik informací o pediatřech, kolik je o porodnicích:-)). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.