zuzana | (IP adresa 85.207.12.202) |
• |
15.8.2007 20:16:05
Já po mojí doktorce také nechtěla nic nezákonného, naopak zcela přirozeného, slušné jednání..... Ať mi prostě nenutí nic zbytečného, co může mému dítěti docela ublížit, navíc vlastně i mě.
Jo porodnic je jistě méně, ale více se o nich píše zkrátka je o nich více informací už jen na tom internetu. Jak já bych se byla ráda vyhla obloukem naší paní doktorce, ale těžko bych zjistila jak to u ní chodí. Ještě i teď je strašně moc těch pediatrů, kteří se podobně chovají a jak zjistíš, kterej je ten co ti aspoň trošku bude vyhovovat? Taky v této dizkusi jsem četla, že i v Ostravě se dá vybrat. Je potřeba zvážit co je důležité. Já jsem si kojení vybojovala, jen pro to, že jsem vydržela, ale bylo by bývalo lepší paní doktorku vůbec nepoznat. Takže vědět o ní NEJDU TAM! |
PajaMM |
15.8.2007 20:15:47
No to ja taky :-))))
Tak jsem rada, ze te to obohatilo :-) Ja si nikdy neumela predstavit, ze bych porodila doma. A ted, po tech dvou porodech, uz si to predstavit umim. Ale nesla bych do toho, tolik si neverim. Ale udelam vsechno pro to (jestli se nam podari pocit), abych v porodnici mela porod co nejblizsi mym predstavam. JSem takovy cvok, ze uz testuju porodnici ve Vyskove :-) Zatim si jen ctu... |
15.8.2007 20:08:56
Danielo, když mám čas, nebo jsem na PC, tak proto diskuse pročítám. Abych se něco nového dozvěděla:-)
|
15.8.2007 20:08:22
Danielo, určitě.
Tak trochu jiný pohled na situaci. Ostatně jako každá debata. Nijak zvlášť jsem se nevyhranila, postoj vůči článku nikterak přívětivý, ale spíš mi něco přinesly názory druhých a témata, jež se zde probírala:-) |
PajaMM |
15.8.2007 20:03:04
Dik, Lizzie :-)
A muzu se zeptat - tobe ta debata neco prinesla? |
15.8.2007 19:58:40
No vždyť jo:-)
|
PajaMM |
15.8.2007 19:56:23
Lizzie,
to je praqvda. Ja k tomu prisla uplne stejne :-))) Tak budu doufat, ze treba nekomu to muze pomoct... |
15.8.2007 19:39:20
Ale ne zas tak docela.
Ber to tak, že dotyčného třeba nepřesvědčíš, ale tvůj názor zaujme někoho zcela jiného a začne o něm uvažovat:-) |
PajaMM |
15.8.2007 19:25:16
Uz blbnu :-))) Asi tim vedrem - chtela jsem napsat, ze vetsinou se nezadari, coz je ten druhy pripad, pardon :-)
|
PajaMM |
15.8.2007 19:20:55
Vetsinou je to ten prvni pripad.
Ale musim se priznat, ja treba byla proti domacim porodum. Dokud jsem o tom neco neprecetla, nepoznala (tady na Rodine) domarodky a nepochopila, o co vlastne jde... Takze jsem jedna "polepsena" :-) Chybi tu Cizinka, vazne jo :-) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.