15.8.2007 19:17:43
Danielo, ne každá diskuse přinese své plody.
Vytrvalost Sylvie je hodna obdivu, ovšem někdy ani vytrvalost, ani silná slova nestačí. Tady snad může platit jen věta z mého oblíbeného filmu, kdy se hlavní hrdina snaží pohnout těžkým, zabudovaným umyvadlem, samozřejmě bez úspěchu. A hovoří k druhým.. ,,No co, já to narozdíl od vás alespoň zkusil".. A to je tak trochu průběh každé diskuse. Zkusit přesvědčit, nebo se pokusit daný problém vysvětlit druhým.. Někdy je to úspěšné, někdy se nezadaří.. |
zuzana | (IP adresa 85.207.12.202) |
• |
15.8.2007 19:16:40
Tak to pozor! Pokuď někdo nesouhlasí se zbytečnou procedurou u sebe, ať jí nenechá dělat ani svému bezbrannému dítětí. Navíc, pokuď je mnohem zbytečnější a bolestivější.
|
PajaMM |
15.8.2007 19:12:12
No ale ani tohle "drsne" srovnani nepomohlo, aby to nekdo pochopil...ja Sylvii vazne obdivuji :-)
|
PajaMM |
15.8.2007 19:11:26
Kdybych uz neodpovidala a nereagovala, tak to neni proto, ze bych diskusi vzdala :-) Odjizdim do soboty pracovne pryc, nebudu online, takze pak vas doctu a pripadne zareaguji :-)
|
15.8.2007 19:11:04
Danielo, já chápu, že jde o princip, a ani Zuzaniny ani Sylviiny názory nijak neznevažuji, ale podobné vyjádření se mi nelíbí - nevyčetla jsem Sylvii princip, ale vyjádření toho principu.
Ale to sem nepatří, netřeba rozpitvávat.. |
PajaMM |
15.8.2007 19:06:34
Tady ale nejde o srovnani toho vykonu a znasilneni. Tady jde o PRINCIP!!!! Holky, nedelejte, ze to nechapete...
|
PajaMM |
15.8.2007 19:05:23
Zuzano,
myslela jsem to tak, zes kojit neprestala a na UM nepresla. To jsem myslela tim vybojovanim. A mam porad pocit, ze pediatru je vic nez porodnic. To, ze by mi vyhovovalo Vrchlabi, jeste neznamena, ze tam pojedu pres celou republiku. Ale znamena to, ze se budu snazit, aby se ostatni porodnice alespon v nekterych pristupech Vrchlabi priblizily. A pokud nechci nic nezakonneho, tak nevim, proc by mi to nemelo byt splneno v KAZDE porodnici. |
15.8.2007 19:02:47
Libiku, já sama mám sice uši propíchnuté odmalička (tedy ty dvě klasické dírky, třetí přišla až v pubertě), ale souhlasím s tím, že s pícháním uší bych počkala, ty holčičky vypadají zvláštně, navíc, když nechám propíchnout uši starší holčičce můžu už jí pak vybrat i hezčí náušnice, vypadá to nějak tak normálně, prostě zastávám názor, že s tímhle není kam spěchat:-)
|
15.8.2007 18:53:17
Zuzano, já bych tě podpořila v tom, že píchání uší je zbytečné, bolestivé, může se komplikovat hnisáním a navíc ta děvčátka vypadají divně rp. mně se to nelíbí.:)
Napiš o tom článek, je to důležité téma. Ale nesouvisí to se zbytečnými procedurami u porodu. |
15.8.2007 18:42:31
Jo, mě to taky přijde jako nešťastné slovní spojení, chápu, že je to lidské tělo, ale přirovnávat to ke znásilnění..ehm, sorry, ale to je až urážka těch, co znásilněni byli, promiň Sylvo, tvé názory nejsou špatné, ale tohle se mi nelíbí..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.