| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Ostravě

[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 1185 [Dalších 965 >>]
PajaMM
15.8.2007 16:28:31
Marcelo,

uz se vztekas a nemas proc :-)

Ja se v bolesti nevyzivam, to ani nahodou. Jenze mne to pichnuti proste neboli. Jako me nebolel ani prvni porod. Kazda totiz bolest citime jinak, vis?

A my ti nijak nenutime, ze se nemas holit. My jen necheme, aby se to delo nekomu, kdo to nechce. Tecka:-)
_Marcelka_
15.8.2007 16:25:10
No v tom pripade pokud se vam neco tak moc nelibi na tom,jak je porod veden v nemocnici a povazuete se vy za ty nejchytrejsi,tak si potom rodte samy doma a nikdo vam do toho,vlastne nikdo vam do niceho,nebude kecat.

Sylvie vnucujete tady vasi predstavu a spravnost o neoholovani v dobe porodu a nazyvate to porusovani prav.Rekni si o to,napis si to,dej jim to hlasite vedet.To vsechno je dnes mozne.Pokud po tomto te stejne oholi,pak se muzeme bavit o nejakem porusovani.

Vy tady tvrdite,ze vsem lekarum musi vyhovovat neoholeny porod tj.stejny postup,ale tak to tedy neni.

Nelibi se mi zbytecne procedury,ktere mi take mozna nebyly prijemne a po chuti,ale nebudu hystercit a delat z toho konec sveta a jeste psat takovy nesmysl,ze moje dite ma snad zniceny cely zivot a melo strasny prichod na svet!

A ted uz fakt koncim.
Raduna
(IP adresa 212.124.244.131)
  • 
15.8.2007 16:20:18
Neboj, nemam vidiny.
Jenom jsem si proste na tebe v prubehu diskuze udelala nazor a vyjadrila ho. Neznam te osobne, takze muj odhad se samozrejme zaklada jenom na tehle diskuzi. Ve skutecnosti treba jsi silna osobnost, ale tady se promin jevis jako nekdo, kdo si necha na*at na hlavu a jeste se tim chlubi.
15.8.2007 16:08:28
A víš co, Marcelko? Mně je úplně jedno, co si chceš holit TY, vyhol si třeba hlavu. Já si to budu dělat taky podle svýho, jo?

Navíc netuším, proč by zrovna lékař měl mít nějaká privilegia. Je to vysokoškolák jako já.
Líza
15.8.2007 16:04:28
Marcelko, ;-)))), to, že jsem lékařka, ti píšu proto, že jsem já ta, kdo se pacientů ptá a nedělá jim věci bez jejich souhlasu, poskytuje jim informace k tomu, aby se mohli kvalifikovaně rozhodnout, co chtějí a nechtějí, a nemám s tím problém. Jako už mnoho a mnoho mých kolegů, bohužel ne všichni.

Pokud jde o tu operaci, kterou by mi měli provádět. Tak za prvé - porod vagínou není operace. Za druhé - ano, kdykoli jsem měla jít na nějakou operaci, tak jsem samozřejmě chtěla vědět, jaké jsou možnosti a z těch si vybrat - to znamená, že jsou různě invazivní postupy, je možnost nechat se hospitalizovat nebo to zvládnout v rámci jenodenní chirurgie atd. atd., dokonce některé operace jsou jen jedna z možností, jak postupovat a člověk může dát třeba přednost tomu, pokoušet se o léčbu lékama... jo, o tomhle všem se s pacientem lékaři mají domlouvat. Pokud tedy nenarazí na pacienta, který už předem souhlasí se vším, protože pan doktor ví všechno líp a rozhodne za mě a já už to nějak vydržím ;-))))
15.8.2007 16:03:23
Marcelko, u tvé vlastní operace by ti MĚLI vysvětlit, co ti chtějí dělat, proč, jaké jsou možnosti, a ty si podle toho můžeš rozhodnout, co ti mohou nebo nemohou provést.

To, že TOBĚ některé věci vadí a jiné ne, rozhodně neznamená, že ostatní to mají stejně. Mohou to mít právě naopak.
15.8.2007 16:01:55
nevnucujte jinym vasi zadost o nevyholovani a nepodsouvejte nekomu neco,co vam nevyhovuje v domneni,ze je to vzdy nutne spatne ato uplne pro vsechny - to nevyhovuje jen vam.

Marcelko :o) Kdo tady komu vnucuje, že se má neholit? :o)
_Marcelka_
15.8.2007 15:59:17
Raduno jsi normalni????Vypada to,ze mas nejake vidiny!

Lizo no a co,ze jsi lekarka?Ty myslis,ze u nejake tvoji vlastni operace se te budou ptat,jak ji maji provest?

A Danielo,to ze se v bolestech vyzivas,je zase jen tvoje vec a ty a jini nevnucujte jinym vasi zadost o nevyholovani a nepodsouvejte nekomu neco,co vam nevyhovuje v domneni,ze je to vzdy nutne spatne ato uplne pro vsechny - to nevyhovuje jen vam.
Líza
15.8.2007 15:24:45
marcelko, já jsem lékařka ;-)
PajaMM
15.8.2007 15:23:51
Marcelko,

porod neni operace!!!!!

A mne treba zase vubec nevadi pichnuti, neboli me to, naopak, treba v odberech krve se vyzivam....a nutim ti snad, ze ani tobe to nesmi vadit?????
[<<Předchozích 210] Příspěvky 211220 z 1185 [Dalších 965 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.