Raduna | (IP adresa 212.124.244.131) |
• |
15.8.2007 15:23:36
Marcelko,
nezlob se, ale mimo jsi ty. Devcata, zase dalsi kandidatka na obet domaciho nasili, achjo.... |
_Marcelka_ |
15.8.2007 15:21:53
Lizo,ja nechapu lidi,co jim to tak vadi!Takovym zpusobem,jak to tady prezentujes ty.Jako hysterka.
Budes lekari rikat taky at te neholi pred operaci?A hadat se s nim a obvinovat ho s prestupku? To je fakt zcestna diskuse. A pak srovnavat bolestive pichnuti jehlou s holenim,ktere neni ani trochu neprijemne a dorustani take neni tak nesnesitelne,(to uz jsou je zavadeji duvody,proc to jakoze nekdo nechce)to je vic nez mimo! KONEC |
Líza |
15.8.2007 15:18:15
Marcelko, možná jednou budeš v situaci, kdy se budeš muset bránit něčemu, co ti vadí, ponižuje tě nebo to z nějakého důvodu nechceš, a půjde o něco pro tebe důležitějšího než holení. Možná přitom může jít i o práva tvého dítěte, nejen tvoje. Pak si na tuhle diskusi vzpomeň, může ti být užitečná.
Lidi, kteří si nechávají se skloněnou hlavou šlapat po svých zákonem chráněných právech, raději nijak nenazývám, ale je mi jich líto. Hysterky jsou pro mě jiné ženy než ty, které si nenechají dělat na hlavu. |
_Marcelka_ |
15.8.2007 15:14:17
"Uvedomela a dobre vychovana",hmm,no tak to zrejme asi budu - naopak takove tipy o jakych je zde rec ja zase nazyvam velkymi hysterkami!
A koncim s touto nesmyslnou a naprosto zbytecnou diskusi. |
Líza |
15.8.2007 15:13:31
Fajn, takže konečně jsme se dostaly k jádru pudla. Tobě to nevadí - to ostatně píšeš už delší dobu, ale někomu jinému to vadí. A proto mu to nikdo nesmí dělat.
|
15.8.2007 15:13:15
Marcelko, pro mě je horší to holení, než neupozornit, než se začne šít (to předpokládám, že se někdy začne). U šití jde jen o to nečekané první píchnutí, u holení o následujících nejméně 14 dní hoooooodně nepříjemných pocitů.
|
_Marcelka_ |
15.8.2007 15:10:01
Lizo celou diskusi jsem skutecne necetla,je toto dost.
Ale tak,jak to popisujes,to je vec samozrejme trochu jina,ale vim,ze bezna. A svym zpusobem me by az tak moc nevadilo,jak to popisujes,ze jsem na koze a stejne mi jde videt az do krku a ty dva tahy ziletkou me nezabiji a porost brzy doroste. Jako mnohem horsi vec beru,kdyz vas maji sit a neupozorni na to,ze zrovna ted jdou pichat jehlou!!!To je naprosta bezohlednost!!! |
15.8.2007 15:05:06
Marcelko, je mi vcelku jedno, v jakých podmínkách doktor svou práci rád vykonává. Pokud to nějak souvisí se zasahováním do mé osobní svobody, vyžaduji, aby se zeptal, a příslušné úkony prováděl až po svolení. Ten doktor je za tu práci placenej, víš??? A plat mu jde i z mého pojištění.
|
Líza |
15.8.2007 15:04:48
Ono totiž nejde o to, co v té nemocnici považují za důležité. Co můžeš udělat proti vůli pacienta, je jasně stanoveno a ostatní si můžeš považovat za jak důležité chceš, ale musíš se řídit vůlí pacienta.
Myslela jsem, že tyhle "uvědomělé a dobře vychované" pacientky už nejsou, překvapuješ mě... z tebe by měl každý arogantní konzervativní porodník (omlouvám se těm slušným a moderním) radost. |
Líza |
15.8.2007 14:59:36
Jakýpak ozvat, když máš pusu? Tys tu diskusi fakt nečetla? Sestra, která přijde, nezeptá se a zatímco ležíš na koze kvůli vyšetření, ti oholí přirození? Kdy se jako můžeš ozvat? Až je hotová?
No a s dovolením, že se tu o tom vyjadřuju jako by to byl trestnej čin... fakt nedovedu posoudit, zda trestnej čin nebo přestupek, předpokládám, že to druhé. Nicméně skutečně to je protiprávní postup a zákony ohledně informovaného souhlasu pacienta se v poslední době ještě zpřísnily. Já dělám zrovna v odvětví, kde se se souhlasem a nesouhlasem pacientů a ochranou jejich práv proti manipulaci ze strany zdravotníků pracuje hodně, ale to neznamená, že by tytéž zákony neplatily pro zdravotníky v jiných oborech. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.