| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Ostravě

[<<Předchozích 350] Příspěvky 351360 z 1185 [Dalších 825 >>]
14.8.2007 1:01:18
Dobrou Libiku, pěkné sny:-)
14.8.2007 1:00:56
Sylvo, to už je problém internetové komunikace, ta je v tomto ohledu dost zrádná.
Třeba při osobním diskusi by vše vyznělo poněkud jinak.
14.8.2007 1:00:07
Kudlo, mě také vzchopí, když mě někdo povzbudí, pohladí, dá mi pusu:-)
Ale nevím, jestli jen to už Lucii pomůže.
Ano, personál se nechoval tak jak měl, Luciiny představy o porodu též nedošly naplnění, ale tak mě napadá, jestli Lucčin špatný psychický stav nemá i jinou příčinu, než ,,jen" špatný zážitek z porodu..
14.8.2007 0:58:00
Je to nejen mazáctví, ale i preventivní vytěsnění myšlenek na možnost, že by svému děcku přece jenom tím drsným porodem způsobila trauma a že to mohlo být lepší.(mluvím obecně a trochu vzpomínám na své útoky na SylvuŠ:)
Soucit potřebují obě strany, dobrou noc.
Apolena.
14.8.2007 0:57:40
Lizzie,
problém je v tom, že Inge svoje zkušenosti a závěry předkládá jako jediné správné. Mně se to taky DOST nelíbí, nejen u ní.
14.8.2007 0:57:03
Lizzie, já ji nenapadám za to, že je psychicky odolnější, to je mi naopak sympatické a myslím si, že je to ta šťastnější varianta povahy. Napadám ji za to, že není ochotná se ani trochu vcítit a představit si, že to tak nemá každý. Vždyť by tu Lucii nemusela litovat v jednom kuse půl roku, stačilo by říct pár povzbuzujících slov. Vím, jak bylo mně, tak jsem na tohle trochu citlivější, no.
14.8.2007 0:50:52
Jéééééééééééééé, jdu ti napsat:), teda ráno spíš, teď už spim já, papa, doufám, žes OK.

14.8.2007 0:48:59
A ty to Kudlo, také bereš docela radikálně.
Někomu prostě personál nepadne, Inge se třeba také necítila nejlépe, ale nakonec si řekla, že je jí nějaký buran z oddělení někde a začala si užívat dítěte. Je asi psychicky odolnější, ale proč jí za to napadat..vidí to jinak, a nejen ona.
Kdežto Lucie se v tom užírá a neustále pitvá..a sama to asi nezvládá.
14.8.2007 0:47:04
No, Kudlo, Inge si sice nebere servítky, ale mazáckou mentalitu bych v tom zas až tak neviděla.
Její zážitek určitě také nebyl z těch růžových, ale ona se s tím vyrovnala dobře a hodila to za hlavu.
Kdežto Zuzana holt asi potřebuje odbornou pomoc.
Každá žena je individualitou.
14.8.2007 0:45:33
Ano, to je přesně mazácká mentalita - já jsem si to vyžrala i s chlupama, tak ať si to jiný vyžerou taky, jakýpak s nima mazání, že?
[<<Předchozích 350] Příspěvky 351360 z 1185 [Dalších 825 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.