13.8.2007 17:42:14
Mische, a to že je věřící nějak souvisí s chováním personálu???Nějak nechápu to jádro pudla..???
|
13.8.2007 17:06:00
S přivázanejma nohama? :o/ Leda by to stihla včas ;o)
|
13.8.2007 16:54:44
Sylvie, jako pomsta rozvernému lékaři by stačil rozverný kopanec při porodu, ne?:-)
|
13.8.2007 16:45:27
Diskuse nabyla výrazných rozměrů, ovšem vidím jen pár příspěvků..ach jo, co s tím?
|
Mische | (IP adresa 194.212.41.223) |
• |
13.8.2007 16:33:47
tak nějak ... děti zatím nemám, ale přesto jsem si článek přečetla ... paní Lucie je zřejmě hluboce věřící - jak sama píše vzala si hluboce věřícího muže. Chraň bůh, toto rozhodně neodsuzuji, ačkoliv sama nejsem věřící, ale pracuji a denně se s věřícími stýkám. A tady bych hledala jádro toho pudla, který to vše zpackal. On praktický život je o něčem jiném než o četbě literatury odborné .... Lékaři studovali dlouho, aby toto mohli dělat, tak jim trochu důvěřujme.
|
13.8.2007 16:29:18
Aha a ještě mě napadlo - tehdy psala na Rodinu i jedna holčina, která v téže nemocnici měla štěstí, že na prohlídce sálu potkala lékaře, který jim rozverně sdělil, že neposedné maminy si k lůžku přivážou. No, kdybych toho lékaře při prohlídce porodnice potkala já, tak bych taky zděšeně prchala pryč - byť polohu na vytlačení miminka jsem v prvním těhotenství nepovažovala za důležitou (to jsem začala až po mé první zkušenosti).
|
13.8.2007 16:21:29
Hmmm, tak to měla štěstí :o( Mně z boku lékař se sestrami přetahovali na záda, i když jsem vší silou držela manžela :o( Mno, ale já tlačila jak o život a v závěru mi ještě sestra skočila na břicho (to už jsem byla na zádech), takže jsem jednak děcko vytlačila na jednu kontrakci, jednak mě lékař nestihl stříhnout, neb měl plné ruce práce ;o)
-------------- |
13.8.2007 16:19:05
Milado, a když stížnost napíšeme - myslíš, že to bude mít nějakou odezvu?
Jinak už jsem to našla, příspěvek opravdu zmizel jenom zdánlivě. KDyž si dám zobrazit všechny příspěvky pod článkem, tak jsem Patrikův příspěvek přes vyhledávání nenašla, takže opravdu zpod článku kamsi zmizel. Ovšem když jsem to zkusila přes Google, tak se na Rodině našel nesmazán, je tady: http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/prisp.asp?id=7441482 -------- |
Čekatel na smazání |
13.8.2007 16:17:24
Sylvi diky, tak je to pravda.
|
Sylvie | (IP adresa 81.30.255.170) |
• |
13.8.2007 16:17:17
Dobrý den,
po prvních přečtených řádcích článku se mi chtělo křičet: "ALE TAK SE NERODÍ V OSTRAVĚ!!!!" Opravdu nevím ,kde paní rodila, ale jsem si 100% jistá, že nemůže takto zevšeobecňovat svou zkušenost, zvláště když jsem v průběhu čtení článku získala dojem, že na porod nebyla vůbec připravená. Navštěvovala nějaký předporodní kurz? Pochybuji! Tam by se dozvěděla všechno, co se bude u porodu dít a nemohla by mluvit o znásilňování, droze oxytocinu apod. Já jsem také rodila před 8 týdny a velmi ráda říkám, že v Ostravě - Vítkovicích jsem byla VELMI spokojená! Tamtéž jsem navštěvovala předporodní kurz, kde jsem se dozvěděla všechno potřebné a užitečné, VŠICHNI - lékaři, sestry, sanitářky, uklizečky, studentky - BYLI PŘÍJEMNÍ, MILÍ A OCHOTNÍ. Samozřejmě, že se mi každý nepředstavil, ale každý měl vizitku, kde jsem si jméno mohla přečíst - (dovolím si poznámku, že předpokládám, že paní umí číst? když tak zdůrazňovala to, že se jí nikdo nepředstavil!). Myslím, že každý porod prožívá jinak a také poporodní stavy jsou rozdílné. Já jsem prožila klidné těhotenství, bezproblémový porod, na který ráda vzpomínám a také mé dítě je nadále kllidné a spokojené, jako jeho maminka. Nebude to vnímání porodu také o Vás, paní? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.