PajaMM |
13.8.2007 13:43:20
Lizzie,
tak at je to pak vsechno podle tvych predstav!!!! Ja mela berusku planovane v necelych 24. A kdyby to vsechno slo tak, jak jsme chteli, uz davno jsme meli broucka dalsiho...ale bohuzel, nevyslo to. Ale nevzdavame to, jeste ne :-) |
13.8.2007 13:39:15
Jo, taky myslím, že pak už to budu brát jinak..i když to je ještě hudba budoucnosti..
|
PajaMM |
13.8.2007 13:37:17
No nevim, o kolik jsou miminka vetsi 2-3 dny po porodu....ale rekla bych, ze o nic :-)
Ja se treba bala, ze nebudu umet berusku vzit, prebalit....a vsechno to slo najednou samo a nebala jsem se niceho. A spaly jsme spolu v posteli.... |
13.8.2007 13:36:24
No právě, je to hodně velká výjimka..
|
Zuzana | (IP adresa 85.207.12.202) |
• |
13.8.2007 13:35:35
Proboha ženy! Já jsem psala, že si já myslím, že to tak hrozné není, omlouvám se všem, které tím trpěly a měly trauma. Opravdu to bylo nepříjemné, ale vydržely jste to bez následků, nebo jste měly trauma? Když už jste si tím některá prošla?To celou dobu řeším.Samozřejmě akceptuji, že u některých je to značný problém, ale mluvit o znásilnění??? Nejsem zástancem toho aby se to dělalo paušálně, proto jsem psala, že pokuď někdo nesouhlasí, neudělají mu ani jeden ze zmiňovaných zákroků, to mi prosím netvrďte!To už opakuju po stopadesáté, nikdy jsem netvrdila, že je to nutné a hotovo! Zatím jenom jeden dotaz reagoval na to, co tady tvrdím, že to prostě jde odmítnout. Nevěřila bych, že někoho tak nadzvedne můj komentář, že oholit se doma snad není takový problém. Ještě jednou se všem, kterým to problém dělá omlouvám. Mě by třeba hodně vadilo, co už jsem jednou zmiňovala, ale ani kdyby mi klystýr neudělali a já se totálně vyprázdnila, natrhla křížem- krážem III.stupněm, otřepala bych se a dejme tomu se stěžovala. Není ideální se v tom takhle utápět a snad alespoň v tom, že to nepůsobí dobře ani na mimčo se mnou souhlasíte, nebo? Já si taky zažila docela trauma po porodu a z velké části za to může personál, možná jsem měla chuť se i stěžovat, možná jsem měla, ale to, že to se mnou a díťetem nakonec vše dobře dopadlo mě ze všeho dostalo. Já myslela, že je to přirozené.A to taky nikomu nevsouvám. Co mi opravdu trošičku vadí je, že si článek přečte trošičku citlivější nastávající maminka a opravdu jí z toho nebude zrovna nejlépe. Je napsaný podle mě zbytečně přehnaně expresívně a věřím a doufám, že spousta žen by to tak špatně nenesla, jen se zbytečně vydesí předem. Už mě nebaví se bránit různým vyhlášením a prohlášením, když nikomu nic nevnucuju, jen mám pocit, že mě se tady vnucuje, že jen tak a tak je to správně.
|
Leona, 2 dcery | (IP adresa 83.64.129.254) |
• |
13.8.2007 13:34:50
a dovedete si představit, kdyby s každou pacientkou museli jít na ošetřovnu? Nebo pokaždé za dveře? Já jsem u vizity měla dva doktory a jednu sestru a bylo mi to úplně fuk.
|
PajaMM |
13.8.2007 13:33:58
Jenze Lizzie, je to hodne velka vyjimka. Neni to obvykle a vetsina gynekologu to delat nemuze - pokud nema svou praxi a zrovna nepracuje v porodnici, kterou si rodicka vybere....
|
13.8.2007 13:29:46
No, možná je ve mně zakořeněn ten názor, že alespoň po těch několika dnech jsou ty miminka taková..ehm..,,větší", byť přiznávám, že malou dcerku kamarádky jsem odmítala asi do měsíce pochovat, no u vlastního je to asi jiné, když už jsou větší, to je hej..
Jinak s tím gynekologem u porodu..existuje to i v Čechách, dokonce podobný ,,luxus" měla moje máma před x lety, ovšem to byla spíš vzácnost.. |
13.8.2007 13:29:46
No, možná je ve mně zakořeněn ten názor, že alespoň po těch několika dnech jsou ty miminka taková..ehm..,,větší", byť přiznávám, že malou dcerku kamarádky jsem odmítala asi do měsíce pochovat, no u vlastního je to asi jiné, když už jsou větší, to je hej..
Jinak s tím gynekologem u porodu..existuje to i v Čechách, dokonce podobný ,,luxus" měla moje máma před x lety, ovšem to byla spíš vzácnost.. |
Dita květen 05 | (IP adresa 88.100.85.94) |
• |
13.8.2007 13:28:46
a proč ne? Taky mi v Otravě řekli ať dýchám jako pes-jen povrchně a co je na tom špatného, taky mi syna odsáli a tím mu zachránili život, taky ho dali na vyhřívané lůžko, no a co, a taky jsem měla v sobě, podle Vašich slov, drogy na urychlení porodu, měla jsem riskovat život syna... Hleděla jste jen na sebe, nezodpovědně a sobocky... Kdyby doktoři neudělai, to co udělali asi byste je žalovala, že?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.