| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Jak se rodí v Ostravě

[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 1185 [Dalších 1135 >>]
Milada.
19.8.2007 2:11:09
Danielo,

jeste koukam na dalsi prispevek. Ja pochopila, ze jsi jedinym zastupcem sve dcery:-) Kdysi uplne v zacatcich teto nesmyslne debaty jsem jasne napsala, ze nepisu o detech, ktere nemaji otce v RL. A tim jsem tedy myslela i ty maminky, ktere podle prava mohou za svoje deti rozhodovat uplne samy.

Nausnice na holcickach se mi libej, nijak absolutne nikoho neodsuzuji, ze ma jeho holcicka nausnice, snad by mi to nevadilo u kluku, fakt si myslim, ze jsem hodne tolerantni. Ale u nas nausnice manzel nechtel a dite je ze zdravotnich duvodu nema a zatim mit teda nebude. Stejne jako nebude mit morce, psa, kocku, nebude stanovat apod.

Proste mi jen vadilo, ze Zuzana z debaty vynechala tatinky. Nebot tatinek atd...to uz jsem tu popsala asi 10x.
Uznala vubec Zuzana, ze ten primer byl uplne zcestnej? Treba ano, jen jsem to prehledla..
Milada.
19.8.2007 2:02:06
Danielo,

prosim Te:-) Moje dcera je taktez paradnice (a po mamince to fakt neni). Ja nausnice moc nenosim a presto je dcera obcas chce. A presto, ze je chce, je nedostane. Nejede pres to vlak.
Argument, ze je paradnice a ze je tedy dobre, ze nausnice dite dostalo v kojeneckym veku je fakt nesmyslem :-)
PajaMM
18.8.2007 19:46:14
Rachel,
tak to drzeni smichu dobre znam....taky se nekdy neudrzime a to je berusce teprve 5 :-))))
18.8.2007 19:42:46
:-)) i to se do života hodí..
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
18.8.2007 19:39:39
no, on je ten náš miláček výstřednej až až, obávám se, aby nám ho teď ve škole příliš nezchladili. jeho hlášky nás občas tak odrovnaj, že nejsme schopný ho pak "káznit", protože se složíme smíchy... on ví, jak na nás, filuta jeden :)
18.8.2007 19:35:18
Ráchel, jo tak, tak zatím je ovlivněn drsnou realitou..hm..ale tak zdravá výstřednost mu jen a jen pomůže:-))
A co se v mládí naučíš..v pubertě jako když najdeš (ten gel):-)
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
18.8.2007 19:33:16
no, myslim, že těma slečnama to až tak neni, má starší sestru, což znamená, že holky jsou podle něj totální slepice :) ... ono se mu to prostě líbí a je rád středem pozornosti, takovej rodinej šašek
18.8.2007 19:18:52
Jojo, taky je to pěkných pár let:-)
Ale holt jsem nastolila módní trend v užším kruhu rodinném..
18.8.2007 19:18:04
No, co Ráchel, líbí se mu slečny:-)
Kamarádčina sedmiletá dcera se mi nedávno vážně svěřila, že za 1. třídu vystřídala 5 kluků a ani s jedním ,,to nebylo ono", tvůj syn si uvědomuje značnou konkurenci! Chce být připraven na vše a trumfnout potencionální soky:-))
PajaMM
18.8.2007 19:16:15
Lizzie,

dobry :-)))) Moje mamka ma jen nausnice dve :-) Zato otec ma taky jednu :-)))) Nechal si ji nastrelit o par dni driv nez ja :-))) A protoze tehdy prodavali jen par, tak ja si ji nechavala nastrelit s kamaradem :-) Jeeee, to uz je davno :-)))
[<<Předchozích 40] Příspěvky 4150 z 1185 [Dalších 1135 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.