Ráchel, 3 děti | (IP adresa 195.22.60.229) |
• |
12.8.2007 22:16:15
Já vážně moc nechápu, proč chceš stále obhajovat (nebo se mýlím a jen mi to tak připadá?), že zas tak o nic nejde, když se zdravotnický personál chová k rodičkám hnusně. Má to dalekosáhlé důsledky na psychice i na těle a jelikož život je boj, já nehodlám hnusné chování vůči sobě a svým dětem jen tak trpně snášet.
|
12.8.2007 22:15:05
Jinak Grainne, prosím nevíš, proč se mi nezobrazuje celá diskuse, příspěvky pročítám jen po přidání dalšího příspěvku..
Asi už je toho moc.. |
12.8.2007 22:13:57
Četla jsem to dopoledne u cestovatelské diskuse.
Jinak je fakt, že až budu těhotná, určitě se (ano, občas jsem lehce neurotická, tak už proto) s radostí přinutím načíst spoustu literatury, prověřit doktory, porodnice apod. Ráda bych využila možnosti (o jejíž dostupnosti však tak docela detailně nevím), aby právě u mého porodu byl můj gynekolog apod... Ale jak říkám..čekám to horší, doufám v to lepší.. |
Grainne |
12.8.2007 22:11:52
Hm, kde se prosímtě objevil ten příspěvek? Zřejmě někde zase "zblbnul" server. Jo, ještě jsem ti jen tak na okraj chtěla říct tohle: ty stěžovatelky možná časem vyburcují ten systém k tomu, aby se takové věci nestávaly a ty a tvé vrstevnice už nebudou muset rodit s takovými hrůzyplnými zážitky, čili nebudeš muset volit mezi zdravím za každou cenu a slušným jednáním, dostaněš obojí a věř, že na obojí máš nejen nárok, ale i zákonné právo. Sama za sebe tu vpodstatě už nic neřeším, pravděpodobně už rodit nebudu a pokud by se tak náhodou stalo, znám svá práva a znám i zakonné prostředky, jak si je vynutit.
|
12.8.2007 22:10:02
Pravdou ale je, že mě (tedy maminku) odrodil vynikající doktor, matčin gynekolog, ke kterému dodnes chodí, což jí tedy náladu jistě zvedlo..takže na nepříjemné sestry apod. jí tak nekazily náladu, neboť věděla, že je (a také byla) ve výborných a známých rukou..
|
12.8.2007 22:07:51
To je zajímavej postřeh, samozřejmě, že by doktor neměl být nadřazenej, ovšem já to cítím tak, že on je ten, kdo by měl nabídnout ruku, je to přece jenom tělesný kontakt, otvírá tím pole důvěry a on je ten, kdo má jaksi nad situací nadhled.
Co myslíte vy? Ale zase se mi začíná pravidelně stávat, že doktor je evidentně mladší než já:), takže to už je nezdvořilost na druhou, vlastně. Co si vybavuju, tak si rukama s doktory netřesu a docela mi to zaujalo. |
12.8.2007 22:05:24
Grainne, jeden tvůj příspěvek k porodu se objevil u zcela jiného tématu:-)
Tak proto. Jinak já bych přítele (manžela, to podle toho, jestli budu jako rodička vdaná nebo ne) chtěla, a souhlasím s tím, že vztahu to dost dá..(nebo v horším případě vezme..), ale chtěla bych ho. |
12.8.2007 22:02:35
a potom, že se člověk před pondělkem nazasměje:)))))))))))))))))
Hele, nepíšeš ty scenáře k tý zahradní ordinaci? |
12.8.2007 22:00:55
Lenko, souhlasím.
Mám se ráda, ovšem mám obavy z toho, aby právě autorčina dcera nevyrůstala v nereálném světě. Střet s realitou by pak byl mnohem tvrdší, než tzv. ,,traumatický porod." |
Lassie | (IP adresa 194.228.68.203) |
• |
12.8.2007 22:00:41
Ústavy jsou plné dětí z úplně jiných důvodů. Mimochodem - netušíš, jaké jsi měla Apgar skóre ty?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.