jana | (IP adresa 85.70.26.51) |
• |
12.8.2007 15:13:49
souhlas...
|
Luci+Luk |
12.8.2007 14:33:45
Milá Lucie a Patriku,pokud mohu odpovědět za sebe,docela mne článek rozrušil!!! četla jsem,že jste silně věřící a tak se tak nějak snažím pochopit,že jste radši chtěli přirozený porod doma.Ovšem podle mého je to dost riskantní a nezodpovědné.To co se stalo v porodnici,je normální klasický porod,ale Vy jste ho prostě prožívali dosti odlišně..Když se zamyslím nad článkem,tak jste vlastně rodila klasikou a tudíš jako každá druhá ženská..Věřím že personál z Vás musel být naprosto hotový..Musíte si taky uvědomit,že jste určitě v porodnici nebyla jediná..To že ukazujete přirození jestli se dobře hojí a nejsou komplikace,je v porodnici běžné a nikterak by se za to žena neměla cítit poníženě,nebo znásilněně,prostě to k porodu patří..Nebrala bych Vás ani jako hysterku,ale spíš jste byla dost zmatená a čekala jste zacházení jako v bavlnce,jako kdyby jste rodila jediná na světě,ale to je právě špatně..Nechci nikoho soudit,ale zdá se,že jste vůbec nebyla připravena na miminko a hlavně co Vás čeká v případu rození v porodnici.Schrnuto a podtrženo,můj osobní názor je takový,že jste měla vydržet,už kvůli tomu mimču,protože těch pár dní je opravdu kritických a kdyby se s Vámi něco stalo,tak by se akorát na vás pak všichni vyprdli,dost jste riskovala zdraví svého tak milovaného dítěte!!!!!!
|
zuzini |
12.8.2007 14:13:02
Stanko, jsem z Havířova a druhé děťátko očekáváme v prosinci. Mám v rozpise 3 porodnice do kterých se pojedu podívat, teď přidávám i Třineckou, děkuji za tip. Mimochodem můj lékař mi říkal, že je v Havířově nový primář (z Frýdku), a ten nesnáší, když se k pacientkám chovají hnusně, tak by se to mělo změnit. Snad
|
12.8.2007 13:57:53
Patriku,presne vim,jak vam s Lucii je.Odchazela jsem s podobnym pocitem z pobytu na detskem infekcnim oddeleni Fakultni nemocnice v Porube.Chovani lekaru a sester bylo presne takove,jako pisete v clanku o porodu.
|
12.8.2007 13:52:25
jeste jednou-pěju chvalu na Vitkovickou nemocnici!!!!!!!Nejen,ze jsem v ni lezela 3mes.pred porodem(takze jsem prosla rukama veskereho personalu),ale i porod a poporodni pece o matku i detatko byla nadstandardni.
|
12.8.2007 13:42:48
Klidne odmitnete,to muzete.Hnisat potom budete taky sama.Shodnem se na tom,ze by stacil 1lekar.Souhlasim.
|
12.8.2007 13:40:44
Proboha zensky,copak si myslite,ze se lekari nad kontrolou vasich prirozeni po porodu nejak rajcujou?Je prece treba zkontrolovat hojeni.Urcite to nemuze byt eroticky pohled a tak je to treba brat.Copak nechodite kazdy rok na gyndu?A to by vam jeste mel lekar zkontrolovat prsa!To by teprve bylo,co?....
|
12.8.2007 13:32:41
Oholena chodim porad,takze nechapu,a klystyr jsem nemela nikdy,takze take ne
|
Katka | (IP adresa 213.195.213.86) |
• |
12.8.2007 13:30:55
Asi, jak kde. Ja jsem rodila v Nemecku a dite se mohlo ulozit tam, kam chtela matka, a nikdo to neresil. Muj syn spal po celou tu dobu vedle me.
|
Del |
12.8.2007 12:58:22
Já si u porodu taky zakřičela - hlavně překvapením, protože první vypuzovací kontrakce byla silná a překvapila mě, byla jsem PA napomenuta, že takhle jim na porodním sále křičí cigánky, tak ať neřvu a tlačím. Tak jsem zatla zuby a soustředila se na to abych nekřičela, co na tom, že jsem se měla soustředit na tlačení.
Ať si každý křičí jak chce, někomu to pomáhá zbavit se bolesti. Že tě rušila křičící sousedka? No a co jako. Měla ona brát ohled na tebe? Tak ber ohled ty na ni :o) Je to snad vzájemné ne? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.