| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 725 [Dalších 595 >>]
11.7.2008 16:21:01
Tinas, já bych někdy jindy než dneska začala od začátku, třeba tím, že mám obě krátká i v nicku, k němuž mám vřelý vztah, i když se někomu nelíbí:)
tinas
11.7.2008 16:19:26
Libíku,
pokud se mě kamarádka zeptá,ptá se na můj konkrétní subjektivní názor. Neptá se na názor celého obchoďáku ,zda jí to sluší nebo ne.

Když jdu na nějakou společenskou akci,podává se tam vícero druhů občerstvení. Je na výběr od ovoce,sýrů,jednohubek,sushi,teplé šunky až po sladkosti,takže si vybere úplně každý a nikdo nemusí nahlas vytrubovat,jak moc mu chutnalo nebo nechutnalo. Nebo,alespoň ve společnosti,kde se pohybuji já to nebývá zvykem. :-)

No a co se šéfů týče to máš těžké. Já jsem si s nimi většinou hned na začátku vyjasnila svůj styl práce,takže k žádným třenicím nedocházelo. Jako produkční jsem měla většinou volnou ruku jenom jsem musela dodržet předepsané parametry a termíny.
11.7.2008 16:14:07
Cow, víš co, mě ti je děsný vedro:)

A nepochybuji, že malý cow jsou vlastní ve tvém slova smyslu
Rozina Rosava
11.7.2008 16:04:13
správně Libik, máš dobrou paměťR^...17ti leté a to je mi tak podobné...a je 100% moje, páč je počato přirozeně, tak jako druhé dítě:-))))
Esterka je pro změnu celý tatíček a dědeček:-)))))
11.7.2008 15:51:24
Ale myslím si, že kdyby ti teď testy DNA dokázaly, že tvé 17 leté? dítě není tvoje, tak na svém vztahu k němu nezměníš ani písmenko.
11.7.2008 15:45:41
Pokud je, cow;)
Rozina Rosava
11.7.2008 15:39:46
Pěkné odpolko, jdu jen na skok...
Ad lpění na genetické výbavě...

Napadlo Xantipu nebo Libika, že "lpět" na vlastní genetické výbavě čili že jdu na náma financovaný nativ -IVF je taky něco víc než šíření rodové linie, že v tom taky může být etický a náboženský aspekt?

Jak už jsem mockrát psala, kdyby to nešlo s vlatníma gametama, tak si prostě dítko osvojíme. Tak co, pořád ještě strašně lpíme na té genet. výbavě?

Myslím, že kdo neprošel některým z center asistované reprodukce, neví, co se odehrává v duších, myslích, tělech, kapsách těchto párů, tak jen suše teoretizuje.
Navíc jak píšu....všechno jsme si hradili sami, páč jsme měli nestandardní požadavky.... Je to svým způsobem obchod. Já platím, CAS nabízí své služby.
Proč bych neměla chtít to, zač jsme si zaplatili...jasně...úspěch mi NIKDO nezaručuje, ale aspon to, aby jsme dostali vlastní oocyt a spermii-na tom by si měli dát mega bacha. V porodnici k záměně dojít nemohlo, páč jsem rodila "u sebe" a tatínek si miminko "přebíral":-) Přesně na den před dvěma lety:-)

TAkže máme tu zkušenost se snažením, taky vím, jaké emoce se vyskytují kolem porodů a v šestinedělí....byla to moje profese, taky z osobní zkušenosti vím, jaké to je mít bio a nebio matku a pěstouny a konečně moje starší dvě děti mají bio otece a toho, který je skutečně vychovává a podporuje.
Libik, nic se nezmění na FAKTU, že bio rodič je prostě bio rodič.:-D:-D:-D
Martina, 2 kluci
11.7.2008 15:27:11
Jsem dáma, přesto se vyjádřím :-)
Kdyby mi zahnul 1x, přejdu to - úlet.
Kdyby vícekrát, přemýšlím, proč to dělá, co je mezi námi špatně.
Já měla taky přestavu, že co nechci, aby se dělo mě, nedělám ostatním - to funguje v 95% situací, ale v těch zbývajících 5% asi to tělo na mozek vyvíjí nátlak, aby PODLEHL :-))
11.7.2008 15:15:26
Ne, Libiku, ty jsi samozřejmě v této diskuzi jediná zralá osoba, všichni ostatní jsou ještě neopeřená mláďata bez životních zkušeností. :-)

Samozřejmě nejde o to, komu nebo čemu bude pro smích, jen si myslím, že to, že jí řeknu, aby si tu sukni víckrát nebrala, popř. zhubla, jí ublíží mnohem míň, než když zjistí, že jí půl města (nebo celé, jak budeš chtít) za jejími zády přezdívá mašina a posmívá se jí. Proto bych jí řekla pravdu.

madelaine
11.7.2008 15:12:28
Anguo, já netvrdím, že ty nebo někdo jiný furt lžete. Snažila jsem se tím příkladem demonstrovat, že lež je podmínkou adaptovaného života ve společnosti a je součástí standardních vztahů, protože absolutní pravda neexistuje, může to být maximálně společenský konstrukt. Nebo jak bys obecně definovala morální pravdu?

Hele, dám ti hádanku:
Ve staré indiánské věštírně byly tři bohyně, které odpovídaly na otázky tak, že Pravda mluvila vždy pravdu, Lež vždy lhala a Moudrost, která někdy mluvila pravdu a někdy lhala. Do této věštírny přišel filozof a chtěl vědět, jak sedí bohyně vedle sebe. Nejprve se zeptal bohyně sedící vlevo: ,,Která bohyně sedí vedle tebe?" Dostal odpověď: ,,Pravda." Pak se zeptal prostřední: ,,Kdo jsi?" a dostal odpověď: ,,Moudrost." Naposled se obrátil k pravé bohyni s otázkou: ,,Kdo sedí vedle tebe?" Odpověď zněla: ,,Lež." Jak filozof určil pořadí sedících bohyň?
Tak schválně, jak dlouho ti to bude trvat?
~j~
[<<Předchozích 120] Příspěvky 121130 z 725 [Dalších 595 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.