| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 725 [Dalších 565 >>]
11.7.2008 11:49:27
Tinas - jak můžeš tvrdit - vlítla do postele s jiným a pořídila si s ním dítě. Prostě se to stalo - tak se to někdy schruje. Netvrdím, že to je super a běžná věc, ale když se to stane, je nejlepší to udělat tak, aby člověk dál neubližoval. Slávka se prostě rozhodla z nabízených možností řešení celé situace vybrat tu, která je dle jejího mínění nejlepší. Teď je na ní se s tím popasovat. Ostatně - paroháč je chlap, jehož manželka si prostě odskočí jinam /je jedno, jestli jednorázově, nebo častěji ze sportu/ a z nějakého důvodu to vyslepičí - třeba kamarádce. Když nechci ubližovat, tak snad sakra mlčím.
11.7.2008 11:42:18
Pro ni by bylo daleko jednodušší to vybalit, ona trpí, svědomím, nejistotou. On ví prdlajs. Kdo neví o nevěře, logicky jí nemůže trpět.

Já si nedtroufám soudit jaká je Slávka, já ji neznám.
Ale jistě prožívá blbé pocity v souvislosti s tím, že to udělala.
Její manžel je v klidu. Můžeš mi říct, jak konkrétně trpí tím, že z něho, jak ty říkáš, udělala paroháče, když o tom nemá tušáka?
Ale konkrétně.
Co mu je?
tinas
11.7.2008 11:39:03
Xantipo,

fakta poskytla Slávka sama.

- Vlítla do postele s nějakým chlapem,přestože má manžela? ANO

- Pořídila si s ním dítě? ANO

- Vyřešila to tak,aby nikomu neublížila,když už byla tak nezodpovědná ? NE

Myslíš,že řešením partnerských konfliktů je nevěra? Já ne,takže pokud tím Slávka chtěla řešit svůj partnerský nesoulad moc si nepomohla.
Pokud byl sex jenom tak pro potěchu taky si moc nepomohla. Snad si alespoň užila. :-)
tinas
11.7.2008 11:33:29
Třeba tím,že ho využívá k dosažení svého cíle.

To ti opravdu nepřipadá ani trochu neetické to co udělala a dělá?

Podle tvého vidění je to jako ,když se řekne,že vlk se nažral a koza zůstala celá. Slávka sice podvádí a lže,ale nic se neděje,protože otec o tom neví a dítě potřebuje rodinu.

Jak tedy vidíš Slávku ty?
11.7.2008 11:33:15
Měla bych se toho nešvaru zbavit, znám ale lidi, co v nebeském údivu volají "ty pi*o", byť mají vzdělání a možná ani nezahýbají protějškům:)
11.7.2008 11:27:57
Libiku - ale jdi. Už voluješ?~k~
11.7.2008 11:26:14
Tinas - souhlasím - a proto - rozhodně pokud by manžel ujel a měl bokovku, nechci, aby mi to věšel na nos ve jménu čehokoli, byť Ty to nazýváš pravdou.
Slávku soudíš a neznáš, vůbec nepřipouštíš, že by tam bylo něco v článku nevyřčené. Ale ve fungujících párech je mezi nimi něco, co se vlastně nedá popsat. Takže článek je krátký a nikdo, kromě Slávky nemůže s jistotou říct - proč to udělala tak, jak to udělala. Je tam mnoho možná a kdyby. Ale máš pravdu - odsoudit někoho je strašně jednoduché. Já jsem ten správný a pravdivý a pravdomluvný člověk, ať to stojí, co to stojí. Ostatní jsou slaboši, v lepším případě. Ale to nic. Jednou Ti to všechno třeba dojde. Jen aby jsi svou pravdou za každou cenu až příliš neztratila.
11.7.2008 11:20:14
ty vole, já ten projekt nedokončím:))
Tinas, polopaticky,

JAK MU UBLIŽUJE, když on TO SAKRA NEVÍ. Miluje jí, miluje kluka, nic mu neschází, kde je ten jeho úkor? CO SE MU DĚJE?
tinas
11.7.2008 11:17:25
Jak neubližovat? Copak mu neublížila už tím,že z něj udělala paroháček a lhala mu? Neřekla mu,že spala s jiným chlapem neřekla mu,že to dítě co čeká je cizího chlapa. To ti nepřipadá jako ubližování?Slávka podváděla a podvádá dál a to ti připadá správné? Proč jste ochotné omlouvat takovou sprostotu,kterou udělala vůči tomu chlapovi? K čemu je potom manželství,když si stejně můžeme lhát a spát s kde kým? Není to všechno přežitek?

Jak už jsem tu psala Nemáme dělat druhým to co nechceme,aby oni dělali nám!
11.7.2008 11:15:08
Ivánku, nic jsi nepochopil:)

(Dědeček Hříbeček, připomenut nedávno Monty:))

Aneb milá děvčata, ta debata je vytěžena a já jdu něco pracovat, papa
[<<Předchozích 150] Příspěvky 151160 z 725 [Dalších 565 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.