| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 725 [Dalších 525 >>]
11.7.2008 2:08:10
ja jsem nerikala nikdy, ja jsem rikala, co chci v partnerstvi. Ja chci vedet, kdyby se vyspal s jinou, chci vedet, kdyz udela neco, cokoli, z ceho nebude mit dobry pocit, at uz je to progamblovanych par stovek nebo naboreny auto. Je to pro mne pravo v partnerstvi rici tomu druhemu, ze nesouhlasim, aby utracel nase spolecny prachy v kasinu uz po prvni hre ne az po te, co se leta budu divit, kam ty penize mizej. Chci mit pravo ho vykopnout za necveru z domu nebo mu odpustit nebo mu udelat scenu, protoze my nejsme hypisaci a dohodli jsme se na vernosti a ja mam narok vedet, pokud se v te veci neco zmenilo.
11.7.2008 2:02:32
Podstata klamani je stejna, ja jsem citila, ze ma z neceho spatne svedomi, ze mi neco taji, ze je neco mezi nama. Kdybych to necitila, tak nas vztah neni v poradku a priori. Ja chci citit i nevyrcene, o tom to pratnerstvi je.
11.7.2008 1:58:56
Srovnáváš nesrovnatelné. Peníze a city - to není stejné. Peníze je oběživo, rána v srdci se nazacelí, zůstane jizva, peníze nahradíš, ale zraněné city? Možná, že kdyby se Ti tenkrát přiznal, že spal s jinou, dneska jsi s někým jiným. A nikdy neříkej nikdy. Jestli budeš za svou jistotu dávat ruku do ohně, můžeš se popálit, a ošklivě.
11.7.2008 1:54:20
:-D:-D:-D:-D

ja si ti pamatuju, kdysi jsme s mym "hele milacku" zili kazdy v jinem meste, vidali se jednou, dvakrat do mesice na weekend. jednou pozde vecer jsem za nim prijela vlakem a hned jsme sedli do auta jeste tu noc jeli do Cech, na dalnici plno aut, ja unavena, ale neco se mi nezdalo, porad na milacka dorazim, jako jestli je vse v poradku a on, ze je, a ja si rikam, ze teda asi budu fakt unavena a uz abychom tam byli a pak si zas rikam, jestli s nim neco neni a on pak uz podrazdenej, at ho necham soustredit na jizdu....no nakonec se zlomil a PRIZNAL, ze prohral na nadrazi ve skorapkach sto nebo snad dve set marek a nechtel mi to rict, pac se bal, ze budu nadavat. TAKOVA BLBOST! jenze bylo to mezi nami, napeti, nejistota, pocit, ze on mi neco nerika a ze ja neco nevim. Ja jsem proiste presvedcena, ze by to rostlo jak nador na pupku, kdybychom to nevyrizli jeste tu noc. Takhle jsem, se tomu opravdu zasmala, kdybych se po letech dovedela, ze mi cela leta tajil neco pro mne podstatneho, nevim, mozna bych to zkousla, mozna ne. Ja chci pravdu, chci vedet, chci mit pravo ho vyhodit nebo mu odpustit.
11.7.2008 1:50:29
Zasjaj - takže to všechno mohlo být úplně jinak. Možná Ti jen říkal to, co pro něj bylo přijatelné a aby ho druzí litovali. A možná to bylo ............Těch možná tam může být x.
11.7.2008 1:44:55
Zasjaj - jen tak přemýšlím. Neumím si Tě představit, jak posiluješ partnerský vztah při sdělení manžela - víš miláčku, já jsem ujel, vyspal jsem se s xy, nic pro mě neznamená, promiň, ale musím Ti to říct, protože nedokážu lhát.~k~
11.7.2008 1:44:23
Ja s nima nezila, to je jen jeho interpretace, jeho byvalou zenu jsem nikdy nevidela. MMCH i on zije stale sam a je to uz tolik let. Jen to jeho podani byla voda na muj mlejn, ze to citim podobne.
11.7.2008 1:40:38
Weselá Cow - přeji Ti to -myslím narozeninové radovánky, užijte si je.
Zasjaj - divné, on měl tucha, slyšel, co jedna paní povídala a odešel? Tak tam to "smrdělo" už dřív. A pak může povídat - kdyby mi to řekla, pochopil bych. To může být jen ospravedlnění, že on je chudák oběť. Pročpak nešel na testy, pročpak to řešili takto, někteří chlapi na testy nepůjdou, protože by neunesli to, že jsou neplodní. A možná tam bylo úplně něco jiného. Jenže tady platí pro obě strany - kdyby v p.deli byly ryby, tak by nemusely být rybníky;)
11.7.2008 1:32:13
Vis co, ja fakt nevim, jak se to dovedel, protze to je taky vec, kdy clovek sice vyslechne, co ti ten druhy rika, ale dal se nevyptava na detaily, ktere sam nerekne. Mozna to vi manzel, to je jeho kamos.

Ale pochybuju, ze mu to vyzradila ona, jelikoz to tvrdil, ze kdyby mu tu byla byvala rekla, ze by ji odpustil, pochopil, kluka prijal....ale kdo vi, mozna ze taky keca, ze jo. Ona jed neska s ditetem sama, nikoho dalsiho si nenasla.

Ale i pro mne je to lhani taky vetsi naruseni vztahu nez to vyspani se s nekym jinym.
Rozina Rosava
11.7.2008 1:29:13
Nehlásám, páč to není UČELEM a mnohé klientky ani neví, že jde o poradnu jejíž provoz zajišťuje nějaká církev. Ale to asi nechceš slyšet, že~j~~k~
Tak si mysli, co je ti libo:-)

No mě se zase zvedá kufr z jiných poraden, kde se schvaluje kde co a maže medík pěkně kolem hubky. Děkuji nechci.

p.s. už je 11.7. a před dvěma lety se nám narodilo miminko.
Víkend bude v samých radovánkách.;)
[<<Předchozích 190] Příspěvky 191200 z 725 [Dalších 525 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.