| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 725 [Dalších 515 >>]
11.7.2008 1:26:31
Zasjaj - kdy se to dozvěděl, jak se to dozvěděl?
11.7.2008 1:22:21
Zasjaj - to je ono - Ty to máš tak a já jinak. Cokoli každá z nás udělá proti svému přesvědčení, bude to špatně.
Weselá Cow - promiň, ale jestli tedy v té poradně hlásáš - pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí - a za pravdu položit třeba i život - no, tak to jsem ráda, že Tvým klientem jsem nebyla.~j~
11.7.2008 1:18:25
Xantipo,
jasne, kazdej rika jak on to vidi a nekdo treba reika, ze by takhle to mel delat i nekdo jinej...ja fakt nevim, co by mela udelat Slavka, je to velmi intimni vec, tim myslim zalezitost jen jich dvou a jen ona muze vycitit, co je pro ni to spravne reseni.

Jeden nas kamrad je neplodny, tedy asi, pravdepodobne, ...nicmene po case si jeho zena poridila dite s nekym jinym. On ji opustil a jako duvod udaval prave to, ze mu to nerekla. Kolikrat, jeste [po letech mi to opakoval "vis, ja bych pochopil ze chtela dite, ja bych mela kluka rad, ale to, ze mi lhla, ze me oklamala...uz nikdy bych nevedel, jestli me zas klame, co je mezi namam prave a co skutecne" ..a tak...ja to mam stejne, chci pravdu, jinak to pro mne neni skutecne partnerstvi.
Rozina Rosava
11.7.2008 1:13:14
Takže znova....podvod, lhaní a nevěru nemám ráda všeobecně.


a je to v tom mém příspěvku jasně napsané.

Weselá Cow
Re: Strach
11.7.2008 0:51:10

"Tyhle věci mi vadí ve své podstatě a všeobecně, chápeš ten rozdíl?"

...a dokaž mi, že nemám slabost pro tyhle lidi, že se jim nevěnuju např. před dobrovolnou /neplacenou/ poradenskou činnost nebo jako zdravotník nebo jako součást církve?

...a nechtěj mi nakecat, že musím v rámci poradenské činnosti souhlasit a schvalovat potraty, promiskuitu, neupozornit na ochranu svého a nejen svého zdraví při přenášení pohlav. chorob a pod.

srovnání se zadkem je neadekvátní.
11.7.2008 1:05:52
Libiku - teď jsem poprskala monitor - štíhlá, ale p.del jak stodola - to mě dostalo:-D
11.7.2008 1:04:41
Ano - tahle diskuze je zamyšlení. Jak ona postupovala a jak by postupovaly ostatní. Takže za sebe - v tomhle mám jasno, kdyby se mi stalo něco podobného - na potrat bych nešla a lhala bych, resp. mlčela bych a předpokládala bych, že se manžel nezeptá, jako se nezeptal nikdy.
11.7.2008 1:02:35
Cow, jestliže neodsuzuješ Slávku, ale odsuzuješ její "podvod, lhaní a nevěru", je to jako bys mi řekla, že jsem štíhlá, akorát mám p*del jako stodolu.

Ale není o to, dejme tomu, že Slávku nikdo neznáme a ty tedy hlásíš své přesvědčení v duchu chatu.

Ale právě kategorie "podvod, lhaní a nevěra" jsou velice, velice abstraktní(obecně i v této situaci).

11.7.2008 1:01:12
No - mně taky vadí lhaní a nevěra. Ale dokážu to pochopit. Ale na druhou stranu - i když by se to stalo, raději bych to nevěděla, tudíž - volila bych milosrdnou lež.
Takže - Tobě to vadí a tím to zhaslo, kvůli své pravdě zboříš třeba všechny mosty, mně to vadí, ale v určitých věcech to dokážu pochopit, protože u některých mostů nebudu zkoušet vzít ze základů ani cihličku, co kdyby most spadl. X lidí, x názorů. Jak jsem psala - pisatelka musela volit a zvolila. Zatím je jen na začátku. Těžko říct, jak to bude pokračovat. Její volbu chápu. Ty píšeš, že ji neodsuzuješ, ale zdá se mi, že ji i odmítáš chápat. Naopak mám pocit, že ji odsuzuješ, protože Ty bys přece nikdy..... protože pravda je pro Tebe vším. Já nevím, takhle to vidím já. Tvé příspěvky z počátku diskuze jsem nečetla, reaguji jen na ty poslední.
Rozina Rosava
11.7.2008 1:00:57
No já bych volila úplně jinou otázku, jestli tohle všechno bylo nutné.
Navíc jsem si nevšimla, že by autorka článku stála o nějaké rady...ona na to není hrdá, ona se tím nechlubí...ona oslovuje neznámou potencionální matku, která je ve stejné situaci.
Těmahle větama:" Dítě je dar. A chtělo přijít zrovna k tobě! Vybralo si tě a jistě vědělo proč." ji nejspíš povzbuzuje, aby nechodila na UPT.

Škoda, že si toho DARU neužívá s čistým svědomím. A že tam není napsané:"Dítě chtělo příjít zrovna k vám!

Jako by to byla jen věc ženy, že jo....
11.7.2008 0:59:09
Xantipo,
ja fakt nevim, co by ona mela delat a co je pro jejich vztah lepsi, nemam na to zadny nazo, na to si musi zodpovedet ona sama.

jen ja sama pro sebe hlasuju za pravdu, protoze si myslim, ze dlouhodoba pretvaraka zere zevnitr, ze nici vztah i kdyz si myslim, ze je vse v poradku. Behani v desti si uziju jedine kdyz nezapomenu, ze PRSI a ze jsem cela promocena a ze je nutny se hned provliknout, abych nenastydla, kdyz budu cely den v mokrem a tvrdit, ze je to suche, tak si muzu uhnat zapal plic...
[<<Předchozích 200] Příspěvky 201210 z 725 [Dalších 515 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.