10.7.2008 15:53:11
Já nevím, jestli je řešení pomyslně vracet čas. Vždyť to neopakovatelné jedinečné dítě přece existuje, ne?
|
tinas |
10.7.2008 15:47:13
Jíťo,
opravdu nevím,jestli spolu budeme celý zbytek života,ale jsme spolu 16 let a stále nás baví být spolu,tak předpokládám,že oba máme zájem aby to tak zůstalo. Za tu dobu už se oba dost známe a přesto jeden druhého nebereme jako samozřejmost. I my se občas pohádáme jako všude jinde a i u nás je to kvůli naprosto nepodstatným kravinám,ale pořád víme,že je nám spolu dobře a to je hlavní. |
Eda | (IP adresa 195.113.70.110) |
• |
10.7.2008 15:40:43
Myslím, že je to složitá situace a že asi jednoznačné správné řešení, mimo vrátit čas, neexistuje. četla jsem část diskuse a pořád se probírá "pravda" atd, ale neprobírá se, že dítě za nic nemůže a že buď má pisatelka funkční manželství a to chtěla a stále chce udržet, měla by tedy žít se svým problémem sama a né ho přenášet na partnera, ať ho za ní vyřeší a následky potom ponese vždy dítě (odejde od rodiny, nebude mít tátu; zůstane,ale pořád to bude mít před sebou a asi ve vypjatých chvílích bude obtížné dítěti odpouštět, tak jak odpouštíme vlastním dětem..) Já bych jí poradila, že ikdyž pro ní to problém je, že si ho musí vyřešit sama a netahat do toho ty dva ostatní, kteří za to nemůžou. Přeji mnoho štěstí.
|
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
10.7.2008 15:30:01
Problémy ti mohou v budoucnu přinést i 100% příbuzní. O tom by mohli vyprávět příbuzní feťáků, alkoholiků, gamblerů aj.
|
• |
10.7.2008 15:27:49
toto je čistě hypotetická situace, kdy jako rodič něco víš a co bys v té situaci poradila svým dětem.
Pokud to nechápeš, tak si najdi jinou diskuzi. Mě zajímají názory ostatních, ale ty tvoje s tímto tématem nemají nic moc společného. |
• |
10.7.2008 15:16:41
Vyvedu tě z omylu. Na testy otcovství sice jít mohl, ale alimentů by ho to nezbavilo.
U nás platí (alespoň donedávna tomu tak bylo), že dítě, které se narodí za trvání manželství a ještě několik (nevím, jestli celých 9) měsíců po rozvodu je prostě manžela a může se ohánět testy otcovství jak chce. Dokonce před nějakou dobou bylo v občanském judu, že manžel nějak bránil rozvodu, žili už dlouho každý zvlášť, žena otěhotněla s přítelem a oba chtěli aby v rodném listě byl zapsán ten přítel jako otec dítěte a neuspěli s tím. |
• |
10.7.2008 15:10:22
A co třeba ve spánku? Myslíš, že by protestoval?
Pokud vím, tak většina lidí spí tak tvrdě, že je nějaký dloubanec do tváře skutečně nevzbudí. Chce to jen pevné nervy. |
• |
10.7.2008 15:08:06
Já jsem věrná (=nikdy jsem nezahla a ani nechci), ale kondom v kabelce nosím. Zkušenosti z mládí!
|
• |
10.7.2008 15:00:49
Nejde o příležitost, tu snad má každá a každý.
Jde o momentální stav těla a mysli. Prostě jednoho dne se s manželem pohádáš, dáš si pár panáků na uklidnění a do toho ti nějakej sympaťák zašeptá, jak jsi úžasná a už v tom lítáš... Ale nepohádáš se s manželem, jen si dáš z nějakého důvodu pár panáků a osloví tě sympaták... a normálně jdeš domů uvařit manželovi večeři aniž by se cokoliv stalo. Chybí prostě to psychický vypětí po hádce. Nebo se sice s manželem pohádáš, ale nedáš si pár panáků, sympaťák tě osloví ... zase jdeš klidně domů ... Chybí prostě těch pár panáků, které trošku otupí mozek. Třetí varianta: Pohádáš se, dáš si pár panáků, ale ten sympaťák vedle tebe je stydlín, kterej tě neosloví ... jdeš tedy domů.... Teď už je to snad srozumitetlnější! |
• |
10.7.2008 14:47:50
sorry, teď jse našla v jiné části diskuze, že ti je 35. Mě je taky 35 a taky si užívám života. Mám skvělého partnera, který mě hýčká a opečovává jako princeznu, stejně tak i já jeho. Přesto bych nedala ruku do ohně za to, že nám to vydrží na věky - jen v to doufám. To jsou prostě zkušenosti! A s tím zdravím a nemocema jsme na tom taky nejspíš dost podobně.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.