| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 330] Příspěvky 331340 z 725 [Dalších 385 >>]
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
10.7.2008 14:32:55
předpokládám že je ti nejmíň 65 a už 100% víš, že sis svého partnera vybrala dobře a že vás tedy v manželství nečeká žádný osudový zvrat.

Jsme jenom lidi a někdy spousta drobných chybiček (a obou stranách), které ani nepostřehneme, může vést ke krizi a průseru jak hrom. Pokud toto nevíš, tak nemá cenu s tebou na podobné téma diskutovat.

Ty sis zkrátka vybrala dobře hned na začátku, chyby s partnerem neděláte, takže máš 100% jistotu, že vám to vydrží až za hrob.

Já jsem se nechala trochu omlátit životem, pochopila jsem, že ani já, ani partner nejsme dokonalí, svůj vztah udržujeme a rozvíjíme jak nejlépe dovedeme, přesto si nejsem ani trošku jistá, že nám to vydrží navěky. I když pro to samozdřejmě zatím děláme všechno.

Prostě mám asi jiné zkušenosti a nemůžu říct, že já nikdy nebudu partnerovi nevěrná. Neznamená to ale, že chci být nevěrná. JÁ OPRAVDU NECHCI.
Claudius
(IP adresa 194.167.230.3)
  • 
10.7.2008 14:16:26
No, jeste ze tak. Tak dik.
Marťasína
10.7.2008 14:11:20
Je prý více nevěrných mužů než nevěrných žen - tak to vám jako chlapovi dává spíš tu lepší perspektivu :-) Při hledání partnerky přeju hodně štěstí, až se fakt zamilujete, tak hodíte podobné černé myšlenky určitě za hlavu.
Slávka svého muže podvedla, ale možná ho teď miluje o to víc, protože je pro syna (ač nevlastního) skvělým tátou. Někdy musí dojít k nějakému otřesu, aby si člověk srovnal hodnoty.... Nerodíme se všichni hned moudří, často se učíme až z vlastních chyb.
Claudius
  • 
10.7.2008 13:50:45
Me to rozciluje, protoze mama se snazi u me pestovat fobii z partnerskeho zivota, protoze si mysli, ze jsem jenom jeji a ze by me tim ztratila, a ja bych se rad presvedcil, ze takovou fobii mit nemusim, a tak me stvou takovehle veci, ktere me do te fobie tahaji zpatky.
Marťasína
10.7.2008 13:27:17
Je to fakt strašné - a to si představte, že jsou na tomhle světě i horší věci, než že někdo nepoužil kondom :-) Války, zemětřesení, civilizační choroby - ale proč se nerozčílit nad tím, že si někdo nevzal "pláštěnku"....:-))))
Claudius
  • 
10.7.2008 13:25:17
Clovek aby byl paranoidni, aby kazdeho sexualniho partnera nechal testovat na pohlavni nemoci, chtel po nem obcanku a vypis z matriky pro kontrolu rodinneho stavu a chlap aby kazde svoje dite nechal geneticky testovat, kdyz se ani partnerovi neda duverovat. Co ma nekdo co podvadet ve vztahu, ktery je zalozeny na duvere? Kvuli par vterinam orgasmu jsou nekteri lide ochotni si zavarit na cely zbytek zivota.
Claudius
  • 
10.7.2008 13:15:06
Tatinek si bude cely zivot myslet, ze dite, ktere spolecne se svou nevernou manzelkou vychovava, je jeho, a ono je mezitim nejakeho nezodpovedneho ciziho chlapa, kteremu bylo zatezko nasadit si kondom. No to je na toho tatinka podvod jako vrata. To je takovy problem si ten kondom koupit a nasadit nebo to vyresit nekoitalnim stykem, kdyz se neplanuje dite? A kdejaky sexualni dobrodruh muze nekam do cizi rodiny jako kukacka podstrcit svoje dite a nechat jine, at se staraji? A ta matka taky nema rozum, ze kdyz uz musi byt neverna, tak neudela nic pro to, aby predesla nezadoucimu otehotneni. To musi lidi soulozit hlava nehlava a starat se az potom?
Dáda
(IP adresa 85.207.242.181)
  • 
10.7.2008 12:37:46
Jste lhářka,ale milosrdná. Rozhodla jste se Vy, o žádném daru nemluvte. Vy jste souložila a byla nevěrná...jinak by syn nevznikl. A doporučuju,abyste svůj hřích smlčela navždy, do konce vašich životů. Jinak uděláte nešťastných plno lidí. I tak se Vám ale může stát, že např.Váš syn bude potřebovat krev a zjistí,nebo by se mohla zjistit pravda. Dnes lze zjistit téměř vše. Zatloukat, zatloukat,
zatloukat a eliminovat možnost zjištění. Rodiče jsou ti,co se starají. Tak je to dobré pro dítě,tudíž pro všechny. A Vy se řiďte tím, že nadbytečně nefilozofujte,když už jste zhřešila. ...
Marťasína
10.7.2008 12:37:31
Zuzko, a co na tebe a tvé reakce říká tvůj psychiatr? Bereš prášky správně? Neměl by ti zesílit dávky? :-)
10.7.2008 12:33:30
Nikdy neříkej nikdy...
[<<Předchozích 330] Příspěvky 331340 z 725 [Dalších 385 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.