| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 340] Příspěvky 341350 z 725 [Dalších 375 >>]
SnowWhite
10.7.2008 12:09:34
Pokud máš obavy o moji úroveň, ujišťuji tě, že raději budu na úrovni domovnice, ovšem s nepokřiveným charakterem než na tvé intelektuální úrovni, kdy nejsi schopná reagovat na podstatu věci, ale patrně záměrně se vyjadřuješ a manévruješ celou diskusi k jinému tématu.
SnowWhite
10.7.2008 12:05:45
Nenadávám ti milá huhu, pouze vyjadřuji svůj názor. O to tady přece jde, ne? Kdybych chtěla nadávat, tak tě přímo oslovím a řeknu ti pár dobře míněných výrazů, které by se na tebe mohly hodit. Máš pocit, že když budeš dělat, že jsi nad věcí, že ti to líp sežerem?
SnowWhite
10.7.2008 11:55:37
Musím přiznat, že mě tvoje omezenost začíná otravovat. Snažila jsem se nastínit jiný úhel pohledu (Co kdyby se to stalo vašemu synovi?) při kterém by možná některé začaly uvažovat i jinak a ne jen slepě ječet, že má Slávka zatloukat a že už na tom nezáleží a co je do jedné nevěry a podobná tupá a placatá hesla. Nenávidím to hejno, které se vždy sešikuje a hlásá jeden názor bez ohledu na širokou škálu možností a vždy s neochvějnou pravidelností si z příspěvků, které by tuto možnost jen naznačovaly, vybírá něco absolutně neadekvátního, na co se dá reagovat a čím je možné to obrátit na zcela jiné téma. Celou dobu je řeč o tom, zda se Slávka zachovala či nezachovala správně a jak to kdo vnímá. Mě je Slávky líto, protože myslím, že prošvihla ten správný moment, kdy se vše dalo vyřešit a teď se bude jen trápit, ať něco řekne, nebo ne nebo se to jen provalí....čisté svědomí opravdu nemá a ve vztahu, který (každý to má jinak) by měl být založen zejména na partnerství, lásce, úctě ...atd. to prostě posrala. Ale přiznám, že Slávčino ujetí mě už zdaleka nezajímá jako to, jak tupé příspěvky se zde vyskytují. Rádobyironické, ubohé výkřiky, které nemají ani hlavu ani patu. Naštěstí je zde pár jedinců, kteří ještě dokáží používat mozek. Ty milá huhu k nim ovšem dle mého názoru nepatříš. Jestli ti vyhovuje žít ve lži, rychle si nějakou vymysli a můžeš začít. Třeba Slávku trumfneš, i když si troufám tvrdit, že laťka je na můj vkus nastavená dost vysoko.
Slávce přeju, aby se vše vyřešilo. Nejkrásnější konec by byl, kdyby jí manžel ve slabé chvilce přiznal, že ví, že dítko není jeho, ale že je oba tak miluje, že mu to vlastně ani nevadí, pořídili by si další vlastní a žili by šťastně až do smrti. Nebo třeba kdyby se ukázalo, že je jeho vlastní a trápila se zbytečně. Ale toto přání nemá nic společného s tím, že se zachovala hnusně a pokrytecky a vy jí zde radíte (oproti nám moralistkám) aby v tomto jednání pokračovala.
tinas
10.7.2008 11:38:25
Jíťo,
asi ti to bude připadat divné,ale opravdu si doma nelžeme. Nevidím důvod,proč před manželem něco tajit. Domácnost je jeho stejně jako moje,děti jsou taky jeho,takže má právo spolurozhodovat o jejich výchově,trestech i odměnách. Kolik co stojí v obchodech,kolik platíme za nájem a služby tak ví,tak co bych asi tajila.No a cena mého oblečení ho fakt nechává v klidu spíš mě nabádá,abych si něco koupila.
10.7.2008 11:35:54
Ty jo, s chlapem, kterého neznám a navíc bez kondomu bych se nevyspala taky...ale článek jsem pochopila tak, že to bylo s někým známým.
tinas
10.7.2008 11:31:25
Jíťo,
ale já jsem netvrdila,že se ráda nekouknu na hezkého chlapa nebo manžel na hezkou holku. Tvrdím,že si musíš uvědomit co je v sázce. Jestli ti ta chvilka potěšení stojí za to ztratit to co máš. Mě tedy ne a podle toho co mi manžel říká soudím,že ani jemu to za to nestojí.
Co mi život přinese opravdu nevím a proto se snažím užívat si každou chvilku,kterou jsme spolu. Dostala už jsem lekci v tom,že jeden den můžeme být v pořádku a druhý den mi oznámí,že manžel má rakovinu. Život není spravedlivý a i když u nás to byl prozatím bod pro nás nikdy nevím co se bude dít do budoucna a proto prostě žiju na plný pecky.
+++++ Zuzana
(IP adresa 89.24.86.240)
  • 
10.7.2008 11:23:27
Normálně v kabelce asi nenosí kondom nikdo - asi jen chronické nevěrnice. Nechápu jak se může někdo vyspat s někým koho nezná a ještě bez kondomu - bála bych se otěhotnění a pohlavních nemocí. Toto by miz za to nestálo. Mám rozum a jsem věrná. Nestojí mi za to nějaký chlap abych si pokazila manželství (manžel by nevěru neodpustil) a rozbít rodinu.
tinas
10.7.2008 11:21:39
Jíťo a tys nepochopila,že za to jaké má,kdo manželství si může každý sám . Jaký si to uděláš takový to máš. Jaký si nastavíš pravidla a laťky na začátku takový je tvůj vztah. Pokud chceš,aby se k tobě partner choval slušně musíš se i ty chovat slušně k němu. Na vztahu se musí pracovat není to perpetum mobile,aby jelo samo. Výběr partnera pro život je na každém a pokud někdo slevuje ze svých požadavků na partnera jenom proto,aby byl zadaný,tak sorry to je jeho problém. Jak už jsem řekla já jsem ráda rozmazlovaná,ale taky ráda rozmazluji manžela a nevidím na tom nic jiného. Prostě si chci život užít a ne se prudit navzájem. To bychom spolu opravdu nemuseli být - na to je život příliš krátký.
huhu
(IP adresa 213.192.13.122)
  • 
10.7.2008 11:00:09
ja nevim, vy tak nejak predpokladate, ze kdyz by se to stalo VASIM detem, tak ze se ty vase robatka seberou a pujdou se ptat po VASEM nazoru ;-). Rekneme to obracene - kdyby se to stalo VAM, pujdete za vasima rodicema se poradit co mate delat? Spis si to - stejne jako SLavka - vyresite nejak sami.
Ve 30-ti uz neni moc bezne chodit si za rodicema pro radu, clovek si uz zpravidla poradi sam...
Irena + 3
10.7.2008 10:40:50
Luki - myslím, že žena odpovědnost za další zachování rodiny, za další vztah dítěte a otce, tímto hodí na manžela. To je velice logické, nevím, co je na tom k nepochopení. Pokud člověk něco udělá, nějak se rozhodne (byť třeba chybně), měl by si za tím rozhodnutím stát a svou cestu dojít až do konce. Ne své břímě hodit na záda někomu, kdo za to nemůže, kdo se takto nerozhodl.

Příklad ze života: můj strýc měl krizi v manželství a jedno dítko, v té době teta částečně bydlela jinde a otěhotněla. Zůstali spolu, ačkoliv do něho rodina i kamarádi hučeli, na jeho ženu nacházeli samé neslušné výrazy. Takto má strýc teď 2 děti (teď už dospělé). Přesto na žádné testy nešel, určitě si je jistý minimálně nevěrou, takže o otcovství není stoprocentně přesvědčen, přesto toto dítko miluje. Jistotu ovšem mít nechtěl. Po několika dalších letech se stejně rozvedl, poctivě se o dítko staral a sotva "možná kukaččí" dítko dosáhlo 15 let, rozhodlo se žít s ním, zatímco starší "nekukaččí" zůstalo u mámy. Jak je dnes strýc na své děti pyšný. Určitě měl pochybnosti, třeba kvůli alimentům mohl jít na testy, ale prostě nešel.

Asi nejsou všichni chlapi stejní jako ty. Nevím, kolik je ti let, jak moc jsi protřelý životem. Ale v době, kdy je taková rozvodovost, že téměř každý druhý chlap žije se ženou a vyženěným dítětem, kdy jsou děti "ze zkumavky", kdy je (úžasné a chválihodné) zvýšené množství adopcí a osvojení, v takové době se ohánět "vlastní krví" mi přijde poněkud mimo. Tím neříkám, že je to tvůj případ. To jen na vysvětlenou ostatním.

A než budu nařčena či hrubě uražena - žiji spokojené manželství už 17 let, dítka jsou manželova, nevěru odsuzuji. Jen prostě nahlížím na život a osudy jiných tak, jak bych sama chtěla, aby oni nahlíželi na mé slabosti a chyby. :-)
[<<Předchozích 340] Příspěvky 341350 z 725 [Dalších 375 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.