9.7.2008 22:52:29
No vidíš, a u nás je to obráceně. U nás "bolí hlava manžela".
|
9.7.2008 22:47:37
Danielo, také to máme v rodině a dokonce možná dvakrát. Jednou jde o mojí z poloviny nevlastní sestru, která pravděpodobně ani mojí sestrou není a jednou o syna mého švagra, ale tam je to padesát na padesát.
Není to příjemný pocit, žít pod jednou střechou s někým o kom nevíš, jestli je vůbec tvůj příbuzný. Ono z toho totiž může v budoucnu pramenit mnoho a mnoho problémů. |
9.7.2008 22:43:21
Kdyby se tohle stalo mojí dceři a ona by s tím za mnou přišla, tak bych jí řekla, ať řekne pravdu, že jí v tom nenechám a budu jí pomáhat (pokud jí podvedený manžel opustí, což bych se mu nedivila). Samozřejmě bych se jí zeptala, proč se to vůbec stalo a co na to biologický otec dítěte.
|
9.7.2008 22:25:38
A jak bys to udělala tajně???? Je na to speciální sada a "vzorek" se získává z úst (resp. z vnitřku tváře). U dítěte jasné, ale u manžela???? Chápu, že to jde udělat třeba z vlasů, ale to se snad dělá jen na kriminálce.
|
ferry | (IP adresa 90.176.122.102) |
• |
9.7.2008 22:24:55
...tak oteři oči docela, ne jen napůl, a podívej se i na jiná hlediska.To, že jsi něco prožila, co jiní za půl života, Ti nedává právo takto mluvit.Tak jak se zastáváš Slávky, já se zastávám jejího manžela- i on má právo na upřímnost...díky za pochopení, Ferry.
|
9.7.2008 22:23:23
Já nejsem žádný fanatický odpůrce potratů, ale tohle je zrovna situace, kdy by pro mě nebyl přijatelným východiskem - považovala bych to za větší zlo, než lhát manželovi.
|
ferry | (IP adresa 90.176.122.102) |
• |
9.7.2008 22:22:48
...tak oteři oči docela, ne jen napůl, a podívej se i na jiná hlediska.To, že jsi něco prožila, co jiní za půl života, Ti nedává právo takto mluvit.Tak jak se zastáváš Slávky, já se zastávám jejího manžela- i on má právo na upřímnost...díky za pochopení, Ferry.
|
9.7.2008 22:17:43
Ne, nenosím. Já mám rozum a jsem věrná.
|
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 22:11:51
S tím souhlasím. Nikdy jsem netvrdila, že bylo správné podstrčit manželovi cizí dítě a vydávat je za jeho. Tehdy se to dalo nějak řešit a celá situace byla daleko jednodušší - tehdy to bylo jen mezi jimi dvěma.
Dnes to podle mě řešení nemá. Z toho vlaku se nedá jen tak vystoupit, tím že se najednou přizná. Dnes se to týká spousty dalších lidí. Proto se přikláním k tomu, nic neříkat a nechat věci běžet dál. Řešila bych asi až by se to nějak provalilo, ale do té doby bych to dala k ledu. |
Rozina Rosava |
9.7.2008 21:56:46
Badulko, tys nikdy neznala někoho nebo aspoň neslyšela o tom, že fyzická nevěra může být doprovázená emocemi, náklannností, větším porozuměním-souzněním s milencem, že si můžu být blíž kulturou, vzděláním, ekonom.situací a pod.????
Tomu teprve říkám průser. Tady totiž zpravidla nehrozí náprava jako u fyzické nevěry /úletu/....Páč ti dva milenci jsou zamilovaní a málokdy se chtějí vztahu vzdát. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.