| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 380] Příspěvky 381390 z 725 [Dalších 335 >>]
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
9.7.2008 21:54:04
Jestli bereš NE jako formu antikoncepce, tak máte asi doma dost zajímavé večery.

Já odpovídala na tvoji otázku: "když už je tedy někdo nevěrný, tak proč se alespoň nesnaží chránit?"

Ti, pro něž je nevěra normální a přirozená se pravděpodobně nějak chrání. Ale představ si, že jsou i lidé, kteří běžně nechodí ven s cílem být nevěrný a přesto se jim to může přihodit. Nejsou na takovou situaci připravení a tak se vlastně ani nemůžou chránit. A myslím, že tady v diskuzi je takových docela dost.

Ty normálně nosíš v kabelce kondom?
SnowWhite
9.7.2008 21:23:48
Nevím, fakt je to strašně teoretický. Jak už jsem zmínila doufala bych v to, že tak jsem jí nevychovala. V životě je ovšem tolik zvratů, že jeden nikdy neví. V podstatě nevím ani co bych dělala jako Slávka. Teď už je to dle mého názoru "úplně na hovno" a dělat se nic moc nedá, jen doufat. Ale to neznamená, že to je správně. Celá tahle vzniklá situace je prostě špatně a strach na začátku ji řešit z ní udělal ještě obludnější věc, která nepřinese nic dobrého ani jendomu ze zúčastněných.
SnowWhite
9.7.2008 21:23:06
Nevím, fakt je to strašně teoretický. Jak už jsem zmínila doufala bych v to, že tak jsem jí nevychovala. V životě je ovšem tolik zvratů, že jeden nikdy neví. V podstatě nevím ani co bych dělala jako Slávka. Teď už je to dle mého názoru "úplně na hovno" a dělat se nic moc nedá, jen doufat. Ale to neznamená, že to je správně. Celá tahle vzniklá situace je prostě špatně a strach na začátku ji řešit z ní udělal ještě obludnější věc, která nepřinese nic dobrého ani jendomu ze zúčastněných.
SnowWhite
9.7.2008 21:17:04
No comment pokud někdo reaguje jak totální hlupák na probíhavší dialog, měl by ho číst celý.....
9.7.2008 21:00:30
A co třeba říci v takovém případě NE? ;)
Marťasína
9.7.2008 20:57:49
Zdena nepsala, že mezi věrností a frigiditou je rovnítko, to sis vybájila.
Na tom, co psala Zdena je dost pravdy. Potom taky s věrností mají menší problémy ti, které nikdo nechce svést :-) Kdo ví, jestli sem Luki, Kravěnka a Tinas nepatří :-)
Marťasína
9.7.2008 20:51:05
Libíku, jo!R^R^R^R^R^ Mimochodem díky za to, jak skvěle reprezentuješ v této diskuzi skupinu nezakomplexovaných lidí s alespoň minimálním životním nadhledem
Marťasína
9.7.2008 20:44:39
Au. Jak může někdo být tak mimo jako ty, Tinas :-(
huhu
(IP adresa 213.192.13.122)
  • 
9.7.2008 20:40:25
nojo, to bys toho vyresila, kdyby sis sla promluvit se snachou ;-). jednak - jak by ses to dozvedela? Pochybuju, ze by se ti snacha sverila a druhak ten chlap je dospelej a svepravnej a nepotrebuje matku za zadkem, ktera se bude snazit resit problemy za nej.
Jíta
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
9.7.2008 20:37:01
aspoň v tomhle se tak trošku shodneme.

Jenže ty tu zřejmě řešíš situaci, kdy se ti dcera svěří hned na začátku v době těhotenství (usuzuju tak ze zmínky o event. potratu).

Ale co bys své dceři poradila v této situaci, kdy dítě = tvoje vlastní vnouče má už 4 roky?
[<<Předchozích 380] Příspěvky 381390 z 725 [Dalších 335 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.