| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 390] Příspěvky 391400 z 725 [Dalších 325 >>]
SnowWhite
9.7.2008 20:24:02
Tak právě jsem na tvůj dotaz odpověděla nevědomky výše, neboť přesně tato invektiva mě napadla, když jsem byla obviněna, že bych běžela říci svému imaginárnímu synovi, že snacha je coura :-). Je to vše velmi teoretické a nikdo z nás neví jak by se opravdu zachoval - nicméně zase je to trošku odlišná situace - zde lhala Slávka, tedy matka svému partnerovi a okolí. Pokud by se diskuse zúčastnila její matka, patrně bychom se něco dozvěděly. V pozici matky dcery coury se domnívám, že bych byla opatrnější, protože bych chránila své dítě....ale neznamená to, že bych jí radila ať se zachová dle článku - zkazí si celý život lhaním a čekáním na průšvih a stejně by mi přišlo líto "podělat" si vztah, který by měl být založen na úctě a upřímnosti takovou zásadní lží. Své dceři bych asi doporučila vylézt s pravdou ven a případně bych řešila, zda jít na potrat (v případě, že by jí muž opustil) nebo zda to zvládneme a její život to úplně nezkazí.... Záleží na tolika faktorech a už se dostáváme jinam. Závěrem bych chtěla dodat, že bych ani své dceři potenciální couře, lhářce a podvodnici neradila toto jako vzorový model jednání :-) (a to je chudinka terpve desetiletá)
SnowWhite
9.7.2008 20:23:21
Tak právě jsem na tvůj dotaz odpověděla nevědomky výše, neboť přesně tato invektiva mě napadla, když jsem byla obviněna, že bych běžela říci svému imaginárnímu synovi, že snacha je coura :-). Je to vše velmi teoretické a nikdo z nás neví jak by se opravdu zachoval - nicméně zase je to trošku odlišná situace - zde lhala Slávka, tedy matka svému partnerovi a okolí. Pokud by se diskuse zúčastnila její matka, patrně bychom se něco dozvěděly. V pozici matky dcery coury se domnívám, že bych byla opatrnější, protože bych chránila své dítě....ale neznamená to, že bych jí radila ať se zachová dle článku - zkazí si celý život lhaním a čekáním na průšvih a stejně by mi přišlo líto "podělat" si vztah, který by měl být založen na úctě a upřímnosti takovou zásadní lží. Své dceři bych asi doporučila vylézt s pravdou ven a případně bych řešila, zda jít na potrat (v případě, že by jí muž opustil) nebo zda to zvládneme a její život to úplně nezkazí.... Záleží na tolika faktorech a už se dostáváme jinam. Závěrem bych chtěla dodat, že bych ani své dceři potenciální couře, lhářce a podvodnici neradila toto jako vzorový model jednání :-) (a to je chudinka terpve desetiletá)
SnowWhite
9.7.2008 20:16:31
Nestav to takhle, já jsem neřekla, že bych to běžela svému synovi říct, že snacha je coura... Nastínila jsem jen situaci, kde je nutné přemýšlet jinak. Patrně bych (ale opravdu jen velmi teoreticky) volila cestu promluvit se snachou, nikoliv otvírat synovi oči násilím, ale stejně jako píšeš by to můj vztah ovlivnilo směrem ke snaše a dítěti. Naštěstí toto nebudu snad muset řešit, v naší rodině se daří holkám :-). Můžeš mi teď napsat, že pokud bude podobná coura moje dcera, jak se asi zachovám a upřímně odpovídám nevím, jen zatím doufám, že tak blbě jsem je nevychovala (vzhledem k věku se to zatím nedá poznat, ale dám ti vědět.
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
9.7.2008 20:10:51
Chápu, ty bys jako matka svému synovi, který je s manželkou šťastný a má tak krásný vztah s dítětem, z čisté mateřské lásky informovala, že jeho žena je coura a to dítě parchant! Pro jeho dobro!

Já si sama sebou tak jistá nejsem. Pokud bych to jako matka nějakýho chlapa věděla, tak by to pravděpodobně ovlivnilo můj vztah se snachou i s podstrčeným vnoučetem, ale sakramentsky bych si rozmyslela, jestli to řeknu i svému synovi. Jako matka chci pro své děti to nejlepší a vůbec si nejsem jistá, jestli je lepší nechat někoho šťastně a nevědomky vychovávat kukačku, nebo vědomě někoho ranit pravdou.
Ledule
9.7.2008 20:02:53
Ještě mě napadlo, jak by ses zachovala, kdyby se v té situaci ocitla tvoje dcera? Přemýšlela jsi nad tím?
9.7.2008 19:59:12
To je hodně jednostranný...připomíná mi to mý raně pubertální léta, kdy jsem si říkala nevěra = konec. A ono houby...to, že z nevěry vzniklo děcko, je holt následek, ale jak už jsem tu psala, Slávku neodsuzuju. Odsoudit jí bych si totiž nedovolila. Možná jsem za to svý mládí zažila víc než jiní za půl života...ale máloco vidím jasně, není to černobílý...
9.7.2008 19:55:35
souhlasím
x - factor
(IP adresa 89.24.52.253)
  • 
9.7.2008 19:55:23
To že žena je nevěrná svému muži je pěkně hnusné, když muž se nemůže ani o takovou ženu opřít v tomto směru. Manželství se zakládá na vzájemné důvěře a pochopení. a nevěra k tomu nepatří. Samozřejmě i muži nejsou bez viny a když muž dlouho naléhá na ženu tak žena svolí s tím aby od něho klid nebo aby si užila? Viz. pes a fenka
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
9.7.2008 19:53:17
co třeba proto, že to neplánoval a tudíž na to vůbec nebyl připravený (= neměl u sebe kondom a v té ani možnost ho někde sehnat).
+++++ Zuzana
(IP adresa 89.24.52.253)
  • 
9.7.2008 19:48:47
Tak to já sex a vztah neodděluji. Asi jsem nemoderní, ale nikdy bych se s chlapem kterého nemiluji nevyspala. Příčí se mi to.
[<<Předchozích 390] Příspěvky 391400 z 725 [Dalších 325 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.