Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 19:48:32
Ani v jiných věcech mu nikdy nelžeš?
Já o ceně šatů taky lhát nemusím, ale zase mu neříkám pravdu o tom, kolik dávám dceři kapesného. Manža se totiž domnívá, že když jemu v 16 stačila na měsíc 50, tak naší 16-tileté dceři musí dnes taky stačit. Nebaví mě každý měsíc vést diskuzi, která stejně nikam nevede, skončí hádkou a jeho uraženým prohlášením, ať si teda dělám co chci! Prostě mu to neříkám a pokud se přímo zeptá, tak mu to zapřu. Jo a taky občas vezmu za děti něco na sebe (samozdřejmě aby děti nevěděly), protože vím, že na mě se zlobit nebude. Já už jsem si to s dětmi vyřídila, případně je potrestala a je (alespoň dle mého názoru) zbytečné se v tom znovu rejpat a násobit jim tresty, což ten můj obvykle dělá. Jestli opravdu nikdy nezalžeš ani manželovi nic vědomě nezatajuješ, tak jsi skutečná světice a zřejmě i tvůj manžel! |
9.7.2008 19:45:31
souhlasim s Libikem, člověk nikdy němůže 100% říct, že se nic takového nemůže přihodit mě, nebo manželovi. Myslím, že autorka má vždycky možnost volby. Krom toho podle toho článku mi připadá, že manžel o tom podvědomě ví a přijal to tak jak to je, jinak by si přeci mohl nechat udělat genetické testy, aby měl jistotu. Krom toho nevěra muže a ženy se v naší společnosti vždycky posuzuje tak trochu jinak.
|
9.7.2008 19:42:37
No a já bych to nedokázala. Nejsem žádná supermatka ani superžena, ale tohle bych nedokázala. Řekla bych pravdu a to hned v začátku. Nemohla bych s tím žít. A navíc nechápu jednu věc, když už je tedy někdo nevěrný, tak proč se alespoň nesnaží chránit?
|
Nella | (IP adresa 212.96.172.4) |
• |
9.7.2008 19:32:23
Slávka je necharakterní sobec. Vše, co provedla, se bohužel pomstí na jejím nevinném synovi. Osud si počká, kdy ránu vrátí zpět... Je to jen otázka času. Každým dalším rokem budou geny sílit a umocňovat se. A manžel, i celá rodina snad není slepá. V době genetických testů bych, v případě Slávky, nespala už ani jednu noc ve svém životě klidně. Nemohla bych se zpříma podívat do očí svému synovi, muži, ale ani sobě...Když už byla Slávka nevěrná, měla počítat i s následky a být zodpovědná. Bála se odchodu muže, tak nechala jen věci být, tak jak jsou. Je to pohodlné, o nic nepřišla, nic se nemuselo řešit. Jenom tak nejvíc ublížila dvěma milovaným mužům svého života.
|
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 19:27:39
Tinas tys zatím stále nepochopila, že když je manželství vpořádku, tak sex skutečně není to nejdůležitější a dá se bez něj i delší čas fungovat.
Ale když se namíchá koktejl z momentální partnerské krize a dalších ingrediencí jako je např. víno, romantická hudba a pár milých slůvek (které ti nikdo už pěkně dlouho neřekl) tak se může stát, že se člověk neubrání. Já to párkrát zažila (jako svobodná, když jsem byla už dlouho sama). Je to fakt dost těžký boj, když celé tvé tělo křičí ANO a rozum křičí NE. Někdy zvítězí rozum, někdy tělo. Ty a ostatní ctnostné jste už někdy byly v podobné situaci? Že tak dobře víte, že vám se to nikdy nemůže stát. Celá ta diskuze není o tom, že potřebuju sex 3x týdně a když ho doma nemám, tak se poohlédnu ještě někde jinde. Takovou nevěru neuznávám ani já. Ale proč riskovat pěkný vztah kvůli jednomu uklouznutí? Jaký by to mělo smysl? |
SnowWhite |
9.7.2008 17:42:21
No a já zase nesouhlasím s tím, že už se nic jiného dělat nedá....ale to je věc názoru. Každopádně chybné rozhodnutí vzít lež jako nástroj už bylo učiněno.
|
Aluše | (IP adresa 85.160.43.87) |
• |
9.7.2008 17:18:56
A proč promítáš vlastní partnerské problémy do životů ostatních? Myslím, že máš dost co dělat sám se sebou...
|
tinas |
9.7.2008 16:56:20
Libíku,
to o tom,že láska a pravda tady nezvítězí nad lží a nenávistí jsem psala já. Soudím tak podle valné většiny,která tu schvaluje lhaní a podvádění. Manžela miluju a věř mi,že už se stalo,že sex dlouho nebyl a stejně se nic v našem vzathu nezměnilo. Manžel velmi těžce onemocněl a já jsem byla ráda,za každý den,kdy mu bylo líp. Možná tě to překvapí,ale sex pro mě není to nejdůležitější. Jasně je to příjemné,ale jsou důležitější věci. Třeba to,že mě i po letech manžel rozesměje,že mi večer namasíruje nohy i když je taky unavený,že si váží věcí,které pro rodinu udělám atd. Prostě to,že má zájem ,aby to fungovalo. Víš být spolu,když je pohoda není žádné umění,ale být spolu,když je průšvih to je umění. Je to,ale o tom,že ty dva chtějí a ne,že si někdo někam odskočí a svoje průšvihy pak přehodí na ostatní. |
tinas |
9.7.2008 16:49:06
Jíťo,
nechápu,proč bych měla manželovi lhát o ceně šatů? Co je to za blbost? Proč bych mu vůbec měla lhát. Ja to pořád nechápu. My jsme přece jeden tým a kopeme na stejnou branku. Oběma jde o stejný cíl,tak proč bychom se měli oblbovat lhaním? Přece s ním nemusím být nikdo mi nedrží pistoli u hlavy. Kdybych mu musela lhát,tak bych s ním asi nemusela být ne? |
tinas |
9.7.2008 16:46:33
To oč tu beží je to,že si Slávka zařídila tyto problémy svou vlastní hloupostí!
Jaký si to uděláš takový to máš. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.