Ledule |
9.7.2008 16:36:36
Ale, já s tebou souhlasím v tom, že si to nezaslouží být podváděn, ale teď už se nic jiného dělat NEDÁ. Takže vlastně není co řešit.
Kdyby to věděl syn a já to taky věděla, tak s tím můžu maximálně nesouhlasit, ale to je tak všechno co bych s tím nadělala. Rozhodnutí by bylo na něm, jak jsem psala výše. |
9.7.2008 16:33:17
my mame taky takovy pripad primo v rodine. moje svagrova se spoustela na vsi se svagrovym nej. kamaradek, vodili se za rucicku. svagr jednou vycital matce ze muze za to ona ze je neplodny, a ohle pote se narodil synacek a za 2 roky ho nasledovala dcera, vsichni je bereme jako vlastni, i kdyz vsichni vime.... takovych kukacek je az 10% deti
|
SnowWhite |
9.7.2008 16:26:36
Já to z ničeho neusuzuji, jen se snažím navodit situaci, v které byste začaly (obhájkyně lži) uvažovat trošku jinak. Pokud by se jednalo o vašeho syna, kterého někdo takto nepěkně podvedl, možná by ten přístup nebyl tak lehkovážný. Toť vše. Možná by stálo za to číst příspěvky, na něž odpovídáte celé.
Neříkám, že je vhodný čas, to celé otevřít znovu, jen mám pocit, že si manžel nezaslouží žít podveden, podváděn a ve lži zejména v takové zásadní otázce jako je "jejich" dítě. Ale patrně na to máme opravdu odlišný názor a souladu nedojdeme. |
madelaine |
9.7.2008 16:13:00
Cow, tak jasně že většina preferuje dlouhodobé vztahy a je to tak v pořádku! Jak už jsem psala, nechci obhajovat promiskuitu.
Ale bez některých aspektů promiskuitního chování by lidská sexualita byla nudná. Muži by produkovali málo spermií (což už je často realita), měli malá přirození, ženy by neměly orgasmus, nebyly by erotické sny a fantazie, celá lidská kultura by vypadala jinak... Muži mají v podvědomí program – oplodnit co nejvíc žen. Ženy se podvědomě snaží nasbírat co nejlepší geny. Jsme naprogramovaní tak, abychom se úspěšně množili. Snaha potlačit pudy je sice morální, ale může mít pro lidstvo fatální následky |
Ledule |
9.7.2008 16:09:24
A matka manžela Slávky ví, že její syn není otcem?
Z čeho tak usuzuješ? Myslím, že v dané situaci Slávka udělala dobře, že drží jazyk za zuby. Když se nepřiznala hned jak k tomu došlo, tak ať už se nepřiznává nikdy. Bylo by to víc ke škodě jak k užitku. |
vendy | (IP adresa 85.71.35.110) |
• |
9.7.2008 15:58:20
Ale prosím te ty seš nejaka chytra teda co bys delala ty nadhero,ja ji plne chapu a nehraj si na 100% damu.
|
vendy | (IP adresa 85.71.35.110) |
• |
9.7.2008 15:56:31
Ale prosím te ty seš nejaka chytra teda co bys delala ty nadhero,ja ji plne chapu a nehraj si na 100% damu.
|
Mab |
9.7.2008 15:48:04
Rodiče téměř nikdy nebývají vhodnými dárci pro své děti, už právě proto, že jsou si s dětmi podobní jen z 50%, vhodnější jsou sourozenci a pak nepříbuzní dárci. To, že se testují rodiče je spíše pro klid jejich duše, že udělali co mohli (tedy hl. u leukémií), jestli se nemýlím tak třeba pro transplantaci ledvin nemusí být tak velká podobnost jako u kostní dřeně. Kdyby vám řekli, že vaše dítě potřebuje transplantaci určitě se také necháte ihned odebrat a to i v případě, že je dítě adoptované, protože co kdyby. Takže to není i biologickém rodičovství. Pokud přeci jen k takovému případu dojde, většinou se matka sebere a jde za lékaři (samozřejmě sama) a tuto informaci jim zřejmě řekne a domluví se i na tom, zda to otci řekne ona či lékař či se mu to říkat nebude.
Dle statistik (ale už nevím, kde jsem ji na internetu viděla) je snad až 10% dětí kukaččích mláďat (vyplňovaly se snad nějaké anonymní dotazníky), takže bych to biologické rodičovství zas tak nevynášela do nebes. Chápu autorku co ji k jejímu rozhodnutí vedlo a myslím si, že pokud nepřiznala pravdu v době těhotenství, tak teď by to dělat neměla. |
skarab |
9.7.2008 15:34:43
V prvé řadě Ti k dítěti blahopřeji a přeji vám oběma šťastný život. Bohužel nikdo neví co se může přihodit. Nejsem hrdinka života. Tuto situaci bych hodnotila jako velmi tíživou. Vždyť ani Ty nemůžeš mít minutu klidu. Víš, možná je to pro Tebe nepodstatné, ale ono děcko z takovéto situace vzniklé, velmi často bývá podobné zploditeli. I Ty sama naznačuješ, že už něco takového bylo i naznačeno. Radit je těžké, ale nechtěla bys alespoň Ty mít jistotu/nebo to víš určitě/? Zatím jsi to ustála a k tomu Ti gratuluji, ale vydržíš to celý život? Co když se trápíš zbytečně? Je mnoho otazníků, které však budeš muset řešit a žít jen Ty. Dotáhneš to do zdárného konce?
|
SnowWhite |
9.7.2008 15:31:56
Pokud by to bylo synovo rozhodnutí, je nutno ho respektovat. Ale tady je patrné, že "syn" sice tuší ale ví prdlajs. Někdo na něho ušil boudu a on se jen veze. To je situace, kterou jsem chtěla nastínit. V tomto případě se obávám, že by matky nebyly tak tolerantní, ale snažily by se svého syna více ochránit. Nebo snad byste chtěly aby vaše dítě žilo a prožilo svůj život ve lži?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.