9.7.2008 12:53:57
Občas se mi zdálo, že se mi něco takového stalo a to mám hezké manželství. Děsilo mě to až hrůza. Myslím, že je třeba Slávce poděkovat za takový článek. A co je dobře!? To je individuální. Být upřímná nebo lhát, myslím, že ani jedno není 100% správně. Hodně manželství třeba dítě adoptuje a není jejich dítě milují, nebo je vyžení, těžko posoudit, ale podle znění článku, myslím, že mannžel není hloupý a že "ví" a jemně vyjádřil, že dítě chce, ať je to jak je to. Vím, že paní nestojí o radu, ale myslím, že by bylo nyní sobecké říkat pravdu. A to, že jí to třeba hryže a je z toho občas zoufalá, je trest a ten holt bude muset nést až do konce.
|
9.7.2008 12:49:21
Proč pleteš do nevěry lásku ? Nevěra bývá o sexu,ne o tom že by jsi milovala jiného muže.
|
9.7.2008 12:48:55
Proč pleteš do nevěry lásku ? Nevěra bývá o sexu,ne o tom že by jsi milovala jiného muže.
|
Luki | (IP adresa 62.209.192.76) |
• |
9.7.2008 12:48:02
Naprosto nesouhlasím!
Nechápu tvůj názor, proč by přiznáním měla žena házet odpovědnost na muže? On se s tím bude muset srovnat, nic jiného mu nezbyde. Ale bude ten vztah pak mnohem čistší než teď, ikdyž nějakou dobu to bude bolet. Bude se mu moct rovně podívat do očí, nebude se muset bát odhalení, takhle žije pořád ve strachu, ve STRACHU! Hrůza, nezávidím, brrr. |
SnowWhite |
9.7.2008 12:33:37
Mě zas s... zabejčenci, kteří dokola opakují jen to svoje bez možnosti připustit názor ostatních. A když už neví kudy kam pomohou si demagogickým výkřikem. PROČ proboha srovnáváš cenu šatů a zda se k ní někdo přizná či nikoliv. Přesně jak jsi řekla, je to natolik závažné, že to způsobí rozvrat rodiny? Ale podvod už prostě závažný je. Mě je úplně fuk, jestli Slávka žije ve lži nebo ne - jen ze svého pohledu nechápu, jak může žít s někým koho si neváží natolik, aby se mu svěřila se svým průšvihem - a že se jedná o růšvih pořádný. Je mi jen líto, že z toho chlapa dělá hovado a nedá mu šanci se s tím poprat a rozhodnout se sám. I když přiznávám, že přiznání mělo přijít o dost dříve než teď. Ale stejně moje svědomí se s tímto neslučuje a nevím, proč sem taháš cenu šatů. Navíc vůbec nechápu proč někdo musí lhát, že si koupil levnější šaty
|
anettka | (IP adresa 213.194.221.43) |
• |
9.7.2008 12:29:43
Co oči nevidí, to srdce nebolí. Takže - možná, že můj syn bude ve stejné situaci, Tvůj třeba taky, ale pokud o tom kromě snachy nebude mít nikdo tucha, tak nenaděláš nic... A že takových případů v reálu je.
Netvrdím, že je nejšťastnější pořídit si dítě s milencem a tvářit se, že je manželovo. Jen myslím, že když se manžel čtyři roky stará, dítě miluje, tak by přiznání nejvíc odskákalo dítě a manžel. A proč? Za co mají být potrestaní? Když už si to tak autorka zařídila, tak holt si to musí sníst až do dna. Myslím, že pyšná na sebe není a klidné noci nemívá. Takže potrestaná je až dost. |
huhu | (IP adresa 213.192.13.122) |
• |
9.7.2008 12:25:01
dobre napsany, plny souhlas.
|
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 12:06:42
asi bych si nechala tajně udělat test DNA. Aspoň bych věděla na čem jsem a jestli se netrápím úplně zbytečně.
|
:-) | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 12:00:45
Trošku jsi mě uklidnila.
Dost se toho dne s manželem bojíme, ale pro dobro dítěte bychom mu to měli říct. |
Jíťa | (IP adresa 217.197.155.190) |
• |
9.7.2008 11:57:52
jen to neumím tak výstižně napsat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.