| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 500] Příspěvky 501510 z 725 [Dalších 215 >>]
Zdenda
(IP adresa 88.146.203.28)
  • 
9.7.2008 6:14:49
Pokud by se to přihodilo mé manželce, tak to nechci vědět! Dokud bych to jen tušil, tak to můžu ignorovat a časem necht plavat, protože manželku miluji. Jakmile bych to měl potvrzené, musel bych to řešit a skončilo by to nešťastně pro všechny zůčasněné strany. Raději nevědět.
Josef
(IP adresa 89.102.180.182)
  • 
9.7.2008 5:18:11
pravdou nepomůžeš nikomu, dítěti, ani manželovi. Otcem je ten, kdo se o dítě stará. Vůbec už na to nemysli, otcem je Tvůj manžel a hotovo. Hlavně ať je malý zdravý, užij si každého krásného dne s ním i s manželem! Buď na oba hodná ! Držím palce !
Kirkland
9.7.2008 2:16:33
Jeste - priznani se k necemu takovemu je fakt dobre v dobe, kdy je dotycna jeste tehotna (prispevky typu radeji potrat jsou na :-©).
Kdyz uz je dite vetsi a matka to tak dlouho tajila - komu to pomuze najednou znat pravdu? Straslive ublizit cloveku, ktery dite miluje?
Ne, pokud uz by bylo dite na svete a ja do te doby nenasla odvahu to rict, tak uz bych pak mlcela naveky.
Zkousim se na to divat i z te druhe stranky. Kdyby mi manzel zahl a mel dite s nejakou jinou slecnou ci pani. Kdy mi to rict, kdybyz by me nechtel opustit? Vyrovnala bych se snaze s ocekavanym miminkem, nez kdyby mi predstavil 15 leteho pubose s tim, ze mi celych 15 let lhal. To bych tezce vydychavala a ze ja vydycham hodne. To aby radeji mlcel a pubose zamlcel. Mimco bych nakonec prijala a jak se znam i zamilovala. Ale chce to rict hned nebo pak uz mlcet.
MiladaL
(IP adresa 62.40.76.70)
  • 
9.7.2008 2:03:22
Laďo, myslím, že Tvůj příspěvek je úžasný. vystihl jsi to naprosto dokonale. Zakladatelka by se měla Tvá slova naučit zpaměti jako mantru. díky.
Kirkland
9.7.2008 1:58:55
Kravi oni se snazili oba. Nikdy jim to nevyslo, i kdyz litali po dokrotech jako divi. A pak se ona jednou na vecirku opila. Nechtela to, neplanovala to. A stalo se. Myslim, ze to byl jeji jediny styk, po kterem se bala, ze bude tehotna.
Manzel ale taky mohl byt otcem. Tak to neresili a ziji stastne dodnes.
Nechci a nemuzu ji odsoudit. Nevim, co muzu jednou provest ja za pitomost.
MiladaL
(IP adresa 62.40.76.70)
  • 
9.7.2008 1:46:24
Luki, ty jsi fakt paranoik.

ne všechny účastnice diskuse, které se snaží pomoci Zakladatelce radou, jsou nevěrnice!!

pro mě je věrnost na vztahu velmi podstatná. ale - ne každý má stejné názory jako já a hlavně ne každý žije v manželství, je vzájemná věrnost ceněna a kde se manželé výslovně dohodli, že takto budou žít.

prostě se to stalo a Zakladatelka musí najít řešení, jak co nejméně ublížit (v dané situace určitě ideální řešení neexistuje). myslíš, že okamžité přiznání manželovi, dítěti a všem tetičkám i sousedům bude oním optimálním řešením? já myslím, že ne.
9.7.2008 0:35:28
A nebo ma Slavka strach ze by zustal, ale nebylo to uz ono.. nebo odesel, meli by stridavou peci a ona napul prisla o sve prvni dite.. a deti by trpeli.. je mnoho spatneho co pravda prinese.. Ja doufam, ze najde odvahu mu to rict, protoze ve vztahu ktery vede se tezce zije..
9.7.2008 0:31:05
I ja si myslim, ze by autorka mela rict pravdu. Nejradeji pokud se ji jeste nekdy naskytne vhodna prilezitost. Napriklad kdyz otec neco nadhodi. Vypada to, ze to stejne tusi. Mela by se na tu situaci pripravit, rict mu to, poprosit o odpusteni.. bude to tezke, ale vypada to, ze on tusi a zustat chce.. Lez je podle me vetsi ublizovani nez kruta pravda.
9.7.2008 0:16:18
Je moc tezke se rozhodnout zda rict pravdu nebo ne (je pro poradek, ja nikdy nezahla :). Zalezi na tom, jestli rikas pravdu abys ulehcila svedomi, nebo proto aby si byla cestna. Kazda zna sveho partnera nejlip a podle toho by mela jednat. Pokud chces jen ulehcit svedomi a vis ze mu to ublizi, tak si myslim nic nerikej. Uz si mu ublizila dost tim co si udelala a neulehcit svedomi je Tvuj trest. Pokud ale vis, ze pravda je pro nej dulezita a ze ten trest (to ze te mozna opusti) si proste zaslouzis, tak by si to mela rict. Kazdopadne neco ztracis, ale toho uz je pozde litovat. Ja osobne nevim co bych delala. Asi pokud "jen zahnes" a neni z toho zadne dite je lepsi mlcet, protoze partnerovi jen pravdou ublizis. Ale kdyz je tady to dite, tak je treba udelat spravnou vec. A me prijde, ze autorka se trochu schovava za to ze nechce ublizit nevinnemu diteti, ktere by vyrustalo bez rodiny, ale spis ma strach ze partner opusti ji. Ale nesoudim.. sama nevim ceho jsem schopna..:)
9.7.2008 0:13:23
Cow,

kdyby všechno bylo tak jednoduchý...,-)
[<<Předchozích 500] Příspěvky 501510 z 725 [Dalších 215 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.