| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 510] Příspěvky 511520 z 725 [Dalších 205 >>]
Rozina Rosava
9.7.2008 0:11:26
Lizzie, být impulzivní a "nemít rozum"...to snad lepší se nevdávat a neplánovat rodinu??? Mít děti si přece jen vyžaduje dávku zodpovědnosti.;)
Rozina Rosava
9.7.2008 0:08:22
Zdeno, můžeš mi sdělit, na základě čeho tvrdíš, že kdo je frigidní, ten je snáz věrný celý život?
Ona je nějaké rovnítko mezi věrností a frigiditou???

Co když je to jinak? Např. tak, že spokojená ženská se nebude ohlížet jinde? A ta nespokojená bude řešit problém nespokojenosti se svým partnerem???

Zdenka
(IP adresa 62.240.172.153)
  • 
8.7.2008 23:49:25
Tohle je úplně normální kombinace, to s babičkou nemá nic společného. Oba rodiče budou evidentně mít kombinaci genů pro skupinu A i pro skupinu 0, to se pak ta 0 neprojeví, A je dominantní. Bratr pak dostal od obou rodičů ty 0.
8.7.2008 23:42:39
Cow,

to je právě to...nevím, kdy k tomu dostatku rozumu dojdu, jestli někdy vůbec. Se mnou je to těžký,jsem hodně impulsivní a potřebuju se hodně zaláskovat...třeba zmoudřím, doufám.
Kdysi jsem si říkala...nevěru nikdy..ani odpustit..teď na to koukám jinak..os. i rodinné důvody. Proto neodsuzuju.

Zdenka
(IP adresa 62.240.172.153)
  • 
8.7.2008 23:38:58
Já taky souhlasím.

Ale některé Tvoje odpůrkyně asi nepřesvědčíš, když je někdo frigidní, tak snáz vydrží být věrný celý život :-) Žila jsem 5 let s chlapem, byla jsem jeho první partnerka, začal se mnou chodit ve svých 30 letech z rozumu ... I když jsem se všemožně snažila náš vztah udržovat, tak se to prostě nedalo. Před koncem našeho vztahu jsem mu byla nevěrná, to že se to stalo byl pro mě jeden z hlavních signálů, že ten vztah už je opravdu o ničem. On se o mojí nevěře nikdy nedozvěděl, proč bych mu to měla říkat?
Kdyby mě byl stálý partner nevěrný, tak bych rozhodně nechtěla, aby za mnou z ničeho nic přiběhl a všechno na mě vysypal. Ale kdybych měla vážné podezření, tak bych se ho zeptala a chtěla bych slyšet pravdu. Nejsem idealista, vím že se to stává, odpustila bych mu a snažila bych se nevyčítat.

Já jsem v trochu jiné situaci než autorka, v něčem lehčí v něčem těžší, ale chápu jí, stalo se a teď s tím prostě už musí žít. Podle různých statistik je těch kukaček opravdu až desítky %. Jednou byl na tohle téma pořad v rádiu a to jsem koukala, kolik lidí tam volalo a psalo SMS. I tací, kteří velmi dobře tušili a dokonce i tušili, čí to jejich dítě je, a přesto říkali, že ty kukačky mají stejně rádi jako své biologické děti :-)
H
(IP adresa 82.100.4.187)
  • 
8.7.2008 23:38:00
Chlape!!! tak pod tohle se podepíšu. Napsal jsi to skvěle.....
Helena
8.7.2008 23:36:14
Ráchel, to je těžké. ta situace se již stala, on to dítě má rád, i ženu. Volím cestu menšího zla pro něj a pro dítě, protože nejsou vinní. Jsem si jistá, že za daných podmínek nejméně krkolomnou.

Jsou limity, kdy bych pochopitelně vyznávala zásadně mravní princip. Kdybych na osamělé silnici zabila chodce(jako řidič), neujedu, i když už mu nepomůžu.
Zmiňovaný případ není z této kategorie.
jitucha
(IP adresa 62.77.98.203)
  • 
8.7.2008 23:26:16
že je dítě milencovo? čeho si manžel "nebyl vědom"? dávali jste si s mužem pozor a s milencem jsi na to hupla bez ochrany? přeju tobě a tvému muži, ať vám dítko dělá jen radost a tobě speciálně přeju pevné nervy, abys mu to v nějakém afektu nevykdákala, byla by to škoda pro všechny.
8.7.2008 23:25:40
Luki, jelikož mě hrubě urážíš, řeknu ti jedno, synku.

Aby ses z toho svého ojedinělého nazaměnitelného výronu nepodělal.
Rozina Rosava
8.7.2008 23:25:38
Lizzie, když máš pro jistou osobu slabost, jak říkáš, tak máš ale dost rozumu to utnout, nebo ne?
Podle mě je to věc rozhodnutí. Buď člověk chce nebo ne.
[<<Předchozích 510] Příspěvky 511520 z 725 [Dalších 205 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.