| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 520] Příspěvky 521530 z 725 [Dalších 195 >>]
8.7.2008 23:18:27
Dahu,

není to o stereotypu..občas máš prostě jen pro jistou osobu slabost, třeba:)
SnowWhite
8.7.2008 23:16:06
Neví jak dokonalé, ale já mám pocit, že je lež a LEŽ. A tady mluvíme o lži jako věž, lži která ovlivňuje životy lidí, kteří jsou v tom naprosto nevinně. CHápu tu hrůzu se rozhodnout co udělat, musela to být pakárna. Docela taky chápu nejjednodušší řešení zatloukat a doufat, že to vyjde, nicméně s ním nesouhlasím, protože ten chlap má přece právo o svém životě rozhodovat sám. Když tak strašně nevěděla, taky mohla zvolit cestu potratu - přinejmenším by to bylo čestnější. Nebo mu to říct a nechat ho ať si vybere...... ale srovnávat to s tím, že děti něco provedly, nebo kolik stály moje nové šaty, to je zde tak rozšířená demagogie, kdy si některé z vás nevidí do huby a v rámci toho, aby se hlavně vyjádřily, melou nesmysly.
Luki
(IP adresa 89.24.39.160)
  • 
8.7.2008 23:13:31
Přesně!
"Nedělám jiným to co by vadilo mě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Tohle ať si laskavě uvědomí Libik a jí podobné.

Fakt je mi blbě, opravdu blbě, co se tu dočítám, jaké jsou ženské prohnané prolhané potvory, fuj.
Mám z toho článku stejný pocit, jakoby mi milovaný partner připravil pokrm do kterého by se vymočil a pak mě to zatloukl.
Kdybych na to časem přišel, tak by mě přesvědčoval, že se mi nic nestalo a že mi to jídlo vlastně ještě chutnalo!

Takové sračky zasévají tito lidé do srdcí milovaných. Je mi líto těch, kteří s nimi žijí.
8.7.2008 23:05:09
Vítku,

vy muži máte jednu strašně velkou výhodu...neotěhotníte.
Tvůj názor nekomentuju, každý máme právo na ten vlastní..
Zdenka
(IP adresa 62.240.172.153)
  • 
8.7.2008 23:02:48
To má být jednoduchá školní úloha? :-) Je jasné, že otec má B+ nebo AB+ :-)
Krevní skupina se samozřejmě dědí, ale podle určitých pravidel.
8.7.2008 23:01:40
Autorku chápu - také bych neřekla. Ze současného pohledu...v reálu bych třeba zareagovala jinak, impulsivně, zazmatkovala. Ale mám pocit, že pokud neodešla,udělala to nejlepší, co bylo možné.
A co určitě vím - nevěra se prozrazovat nemá. A pokud je bez následků, není co řešit. Tak teď jsem za těžkýho cynika...,-)
Ráchel, 3 děti
(IP adresa 195.22.60.229)
  • 
8.7.2008 22:46:30
Libiku, ne-bio otec může být skvělým tátou, dokonce lepší, než bio... ale mělo by to být jaksi z vlastního rozhodnutí.
Rozina Rosava
8.7.2008 22:41:40
Kirk, pokud je problém s neplodností na straně muže....mohli jít spolu na IUI...Nebyli by první, ani poslední.
Kolik takových párů je a jsou velice šťastná rodina.
Je to o tom, že problém řešili spolu, že byli oba informovaní, souhlasili, nic nebylo za zády druhého a neproběhl tam fyzický akt nevěry.

Možností asist.reprodukce je samo víc...ale jen když už je o tom řeč;)
8.7.2008 22:32:09
Nebudu zde zde míchat do diskuze, protože opravdu nevím, co bych v takové situaci udělala. Odpovídám jen na výše uvedený příspěve - jiný příběh. Jsem přesně případ, který zde pistelka popisuje. Moji rodiče se brali v r.1944 a dlouho rozvažovali, zda mají mít dítě kvůli genetickému zatížení z otcovy strany, Nakonec se kvůli obavám, rozhodli, že moje matka otěhotní s někým jiným (domnívám se z náznaků, že to byl otcův dobrý známý). Bylo to v r.1955, takže možnosti vědy/genetiky byly tenkrát velmi omezené. Řekla bych, že v té době to byl i docela odvážný postup. Celý život jsem považovala za svého otce toho, kdo mne vychovával a moje matka mi řekla pravdu až když jsem já sama otěhotněla. Nic se nezměnilo - ten, kdo mne vychovával pro mne byl stále můj otec a kupodivu - nikdy jsem se na svého biologického otce nezeptala. Někdy toho ted´přece jen lituji - bohužel pozdě, oba rodiče jsou již mrtví. Takže - určitě říct dítěti pravdu, ale nejlépe až v dospělosti.
Verka
(IP adresa 88.101.2.97)
  • 
8.7.2008 22:29:16
S takovým tajemstvím bych žít nedokázala.Nedokázala bych se podívat partnerovi do očí,smát se na něj i na ostatní lidi v rodině,říct partnerovi MILUJU TĚ.K této větě potřebuju čistou duši.
Máme s partnerem dvouletou holčičku a je mu podobná.Jsem na to moc hrdá,protože se mi líbí i partner.Jsme s polu už deset let a doufám,že spolu prožijeme ještě spoustu let v lásce.Neřikám,že něco nezaskřípe,ale moje rodina stojí na důvěře.
Jestli stojíš o partnera a o synovu lásku tak už nic neříkej a vem si tajemství do hrobu.Měla jsi jít hned na miniinterupci a dát partnerovi jeho dítě.
[<<Předchozích 520] Příspěvky 521530 z 725 [Dalších 195 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.