Alicee |
8.7.2008 22:10:28
Luki, k tomuhle ale nebude muset vůbec dojít. O něco výš jsem psala o mém příbuzném, který je s velkou pravděpodobností "kukačka". Je mu skoro čtyřicet a k žádné takovéhle debatě o genech ještě nedošlo a nejspíš už ani nedojde. Není proč, svého otce má, mají se rádi a tečka.
|
Kirkland |
8.7.2008 22:08:44
No ja treba s Tinas nesouhlasim. A tentokrat ani s Kravickou, snad promine.
Me by opradu zajimalo, proc by to musela nekdy v dospelost rikat (samozrejme, pokud by nepotreboval ledvinu). |
Luki | (IP adresa 89.24.39.160) |
• |
8.7.2008 22:07:38
Protože syn bude vypadat jinak než otec, když už v porodnici si toho všimli a taky později, jak píše sama autorka.
Charakterově to bude taky někdo jiný. A sám to bude cítit a bude se ptát. U předchozí partnerky jsem cítil, že mě podvedla. Nic neřekla, přesto jsem to cítil a pak to zní vytáhl. Myslím si, že každý v srdci cítí, když mu druhý ubližuje. A nevěra je ublížení. Někteří lidé jen svoje srdce neposlouchají, radši ho hlavou a rozumem přehlušují. |
Katka | (IP adresa 88.146.167.62) |
• |
8.7.2008 22:07:13
Také jsem ten článek četla: tam byla situace ještě jiná, žena měla dítě s manželem, a POTOM dítě s milencem, (manžel nic netuší). Tam prostě šlo o víc lidí, o víc dětí, v případě "vyzrazení" by se rozpadla větší rodina. Navíc, tazatelka nevyloučila, že by dítě mohlo být přece jen manželovo, i když spíše tušila, že je milencovo. Dr. Šmolka tehdy tuším psal, že každý rok, kdy se otec s láskou stará o své - byť ne pokrevně _ dítě, je dobrý. I kdyby se později mělo vše provalit, pro dítě je to nejlepší, zachovat rodinu. (O prvním dítěti nemluvě.)
|
• |
8.7.2008 22:02:19
Příspěvek jsem psal uživatelce TINAS, aby bylo jasno.
A také souhlasím s příspěvky Weselé Cow. |
Kirkland |
8.7.2008 21:58:11
Luki, promin, ale proc mu to bude muset rict?
|
MartinaNov (dva rošťáci |
8.7.2008 21:57:05
podle toho, co autorka psala, když se o dítěti s manželem bavila, to manžel prostě VÍ.
Kdyby chtěl jistotu, není problém udělat DNA test, třeba i manželce za zády, že... On to prostě asi nechce řešit, nevíme, co její nevěře předcházelo. |
• |
8.7.2008 21:54:24
Napsala jsi to krásně a výstižně, naprosto s tebou jako chlap souhlasím.
V této diskusi jsi asi jediná žena, které bych si vážil jako partnerky. Jsem rád, že se tady objevily tvoje příspěvky mezi ostatními. Když by si tuto diskusi četli muži, museli by si udělat závěr, že všechny ženský jsou děvky, které ovládají jen jejich feromony apod A to mě osobně strašlivě zraňuje a bere naději, že existuje taková žena, která stojí za námahu dát jí srdce. Jsem ženatý a mám svou ženu rád. Přesto se mi ale stále stává, že mě jiná žena zaujme. Ale nedošel bych tak daleko, abych riskoval kvůli potěšení, že svou ženu zradím a ublížím jí. To by mě svědomí do smrti hryzalo. Jednou se autorka článku bude muset podívat synovi do očí a říct mu, že jeho otec není jeho pravý otec. A víte co bych si o takové mámě pomyslel já? ŽE JE TO KURVA. A poznamenalo by to celý můj postoj k ženám, byly by to pro mě po vzoru mé matky, kurvy, které nestojí za důvěru |
8.7.2008 21:54:12
To je trochu protimluv, ty bys NEDOKÁZALA s tím žít, Slávka možná jo, takže rozhodně není slaboch ona, ne?
pardon, už jdu |
Kirkland |
8.7.2008 21:47:16
Manzel ma z prvniho manzelstvi syna. Se svou "ex" spal pred otehotnenim jen jednou. Kirk je synek z velice dobre situovane rodiny, ona servirka. Po rozvodu vysoudila miliony.
Kirk je takovej italskej typ, syn je blondak. A vis co? Kdyz jsme se na to tema jednou s manzelem bavili, rekl mi, ze si nekde hluboko obcas kdysi myslel, ze neni jeho. Ale od te doby, co ho nekolikrat jako malinkatej pocural, je jeho se vsim vsudy. A nikdy patrat nebude. A nikdy zadnym pripadnym testum neuveri. Kvuli tomu si manzela nesmirne vazim. Mozna je to u vas stejne. Tvuj muz "sveho" syna miluje a na minulost proste zapomel. Priznanim by jsi mu jen ublizila. Mlcela jsi doted, mlc dal a ber to jako svuj trest. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.