| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 550] Příspěvky 551560 z 725 [Dalších 165 >>]
Rozina Rosava
8.7.2008 21:44:16
Libik 1/Slávka se nikde neptá na radu...Ona ten článek píše pro jinou maminku, které se přihodilo to stejné...dodává, že pročetla spoustu časáků a nikde se o tom nepíše...
2/ protože nesouhlasím s nevěrou neznamená, že jsem odepsala autorku...to jsou dvě naprosto rozdílné záležitosti.
8.7.2008 21:44:16
Jano, píšeš:

"buď bych si dítě nenechala nebo bych to manželovi řekla - protože to je sakra podraz"

A jít na potrat ti nepřipadá jako "podraz" na to dítě? Mě tedy jo a větší než ten případný podraz na manžela.
Luka
(IP adresa 62.177.83.226)
  • 
8.7.2008 21:42:22
Nedokázala bych s tím žít. Myslím, že Slávka je slaboch bojící se případné samoty s dítětem.Slaboch který se bojí pykat za svou blbost.Možná kdyby přiznala barvu hned, žilo byse jí líp. Nechápu jí, vůbec jí nechápu a je mi líto tatínka, kterého takovou dobu tahá za nos. Styď se Slávko!
8.7.2008 21:34:50
Já bych opustila tuto diskusi s tím, že shrnu svůj postoj. Nenabádám k nevěrám, ale zeptá-li se mě někdo na to, co udělat, když má jakousi vzpomínku na něco takového, řeknu mu: "žij si s tím, jak umíš a nikoho do toho netahej, tímméně chlapa(ženskou), kterého(kterou) máš rád.
neponižuj ho tím, nedělej z něj paroháče a blbce, sama jsi malinko ulítla, tak se s tím vyrovnej, jsi dospělá, je to problém tvého svědomí a nevinný lidi do toho netahej"

Sice by mě zajímalo, co vlastně radí Cow autorce, když jí tak nenávratně odepsala, ale odchízím, protichůdné diskuse na Rodině jsou začarovaným kruhem, který dělá z uživatelek sítě gamblery.
8.7.2008 21:28:41
Hele Libik,
já tedy cítím podstatný rozdíl mezi nevěrou, z které nic nevzejde, a mezi nevěrou, kdy dojde k početí.

Ta první se může smáznout pod heslem "co nikdo neví, jako by se nestalo", v druhém případě je to problém. Nevím, zda bych s tím uměla žít.

Ovšem ještě v horší situaci musí být žena, která čeká nemanželské mimi a přitom už má rodinu, manželské děti a k nim fajn tátu.. Tady mě připadá, že opravdu na výběr nemá a jiná cesta než zatloukat nevede.. To by mě asi zabilo.
tinas
8.7.2008 21:24:51
Gratuluju je vidět,že jste rozumní lidé. Jde o to,že ve vašem případě je to se souhlasem obou a nikdo z nikoho nedělá blbce. Nikdo nikomu nelže a tudíž mezi vámi neleží žádné podvody a lži.R^
Rozina Rosava
8.7.2008 21:24:41
Jarouši, nepřeháníš to trochu s těma superč*pkama?
Rozina Rosava
8.7.2008 21:22:08
aha, tak o odpovědnosti a lásce tady nemůže být vůbec řeči...
Odpovědnost a láska tu jaksi chyběla NEŽ se to stalo, ne???

Potom jsou to jen výčitky a špatné svědomí.
lklasinka
8.7.2008 21:13:12
nejsi náhodou z nějaké sekty , něco jako svědek jehovův nebo jiný pošuk????
8.7.2008 21:12:32
Já vůbec nepíšu o tobě, ale o mýtu, že je třeba kvůli selhání jednoho zničit život dvou a říkat tomu odpovědnost a láska
[<<Předchozích 550] Příspěvky 551560 z 725 [Dalších 165 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.