| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 580] Příspěvky 581590 z 725 [Dalších 135 >>]
8.7.2008 20:08:22
Že se ještě jednou zamiluje, bude jí bušit srdéčko a bude na někoho myslet od rána do večera.

V inkriminovaném příspěvku jsem se ohrazovala proti ztotožnění mého nicku se sexuální choutnicí, jak vidím marně.

Dobrá, milá děvčata hysterická. Zrovna teď si zapiště za uši a do notýsku, že pokud někdy (jednou) v životě ujedete, protože to bude hezké a bude to mít smysl, tak to hóoonem vyblijete mužíkovi.

Protože, co je vám do toho, že je to fér dobrej chlap, jen mu nandejte svou svatou pravdu o své sebestřednosti, ať se práší za kočárem.

(tento příspěvek není určen TINAS)

tinas
8.7.2008 20:07:57
Libíku,
já jsem přece nepsala,že ty ses někdy někde pářila jako zvíře. Psala jsem toto:
Jsme osoby obdařené jistou inteligencí a ne zvířata,abychom se pářili s kde kým. Mozek máme k tomu,abychom ho používali a zvážili možná rizika,která z té ,které akce vyplynou.

Já pořád nechápu,že v tom celém nevidíš tu pokřivenost charakteru. Celé je to od začátku sobecké. Zakladatelka si užila,pořídila si dítě a na svého partnera hodila akorát povinnosti. Podle mě je to prostě bezcharakterní jednání a myslím si,že nikomu by se v důsledku nelíbilo být něčí loutka. Představ si,kdyby tebe někdo takhle denně oblboval.

Jaká práva má ten muž? Nemá právo na slušnou ženu a rovnocenný vztah?
Ledule
8.7.2008 20:06:00
A proč by se to dítě mělo dozvědět?
dahu
(IP adresa 82.202.43.82)
  • 
8.7.2008 20:02:10
Naprosto souhlasím s Martininým názorem... jediné nechápu - proč v diskuzi k tomuto příspěvku tolik lidí řeší podobnost / nepodobnost, když o to tady přece vůbec nejde...
tinas
8.7.2008 19:59:18
Stereotyp ve vztahu je zcela individuální a je každého věc,jestli na vztahu pracuje nebo ho nechává ustrnout.
Jak už jsem psala pořád mi stojí za to do vztahu investovat,protože se mi to bohatě vrací. Snažím se dávat všechno,ale taky všechno chci dostávat. Nedělá mi problém udělat mu laskavost protože vím,že mi to rád oplatí a dobré slovo a úsměv nic nestojí. Stačí si najít pár společných zájmů a chuť být spolu a pak žádný stereotyp nemá šanci. :-)
8.7.2008 19:58:21
Tinas,
já mám velice krásné manželství, zaroveň bych se ale ohradila proti tomu, že předpokládáš, že jsem se kdysi v minulosti pářila jako zvíře:)

A opakuji, že manžel žijící ve funkčním vztahu s láskou k děcku, které mu říká táto, nenese žádné následky, ponese je, pokud si autorka začne hrát na Annu Kareninu a říkat tomu pravda a čest.
dahu
(IP adresa 82.202.43.82)
  • 
8.7.2008 19:53:28
Libiku, nechápu... ať se těší na co? To jako, že každý musí při sebemenší sexuální choutce skočit na prvního chlapa, kterého potká??? Já sama jsem zatím takovou hormonální bouři ve svém životě nezažila (a nejsem už nejmladší) a i stereotypu (o kterém jsi se zmínila o pár příspěvků výše) si myslím své! Považuju to od tebe za poněkud slabošské a vůbec se mi nelíbí, že podle sebe soudíš taky ostatní. Ale jinak ti přeju spokojený sexuální život, pokud možno se stabilním partnerem.
8.7.2008 19:51:29
Moc hezky napsané a pravdivé.
8.7.2008 19:49:46
Vidím to taky tak. Ublížit manželovi teď by znamenalo mu to říct. Někdy je lepší nevědět a to myslím platí pro tento případ. Přeju autorce aby byla hodně silná a zvládla to.
lklasinka
8.7.2008 19:49:19
probrala jsem to s manželem dala jsem mu to přečíst a jenom řekl že on by to vědět nechtěl. a už vůbec ne po čtyřech letech. že by synka miloval stejně ať je čí chce. prej to manžel stejně tuší, říkal že chlap není idiot.
[<<Předchozích 580] Příspěvky 581590 z 725 [Dalších 135 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.