| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 590] Příspěvky 591600 z 725 [Dalších 125 >>]
Alicee
8.7.2008 19:47:04
Mám velmi podobný případ v příbuzenstvu - dítě je očividně milencovo, jako by mu z oka vypadlo. Navíc tam nešlo o žádný hormonální úlet, kvůli dotyčnému se po několika letech manželství stejně rozpadlo.
Ale přestože spousta lidí tuší, nikdo to nikdy nerozmazával a manžel tehdy prostě nic neřešil a je tomu tak dodnes kdy je "dítěti" skoro čtyřicet. Jeho táta byl prostě ten člověk s kterým vyrůstal a komu říkal celý život táto, krev a geny nejspíš nebyly pro zúčastněné tak důležité.
Nevím kolik osobního sebeovládání je to muselo stát, nemyslím si, že pravda byla kdy vyřčena...prostě celý život tuhle otázku zahrávají do autu.
huhu
(IP adresa 213.192.13.122)
  • 
8.7.2008 19:42:54
tinas - po 4 letech je to nesmysl resit a davat moznost volby. Manzel uz evidentne ma vztah se synem a to pekny vztah. Kdyz mu to slavka rekne, tak akorat presouva svuj problem na nej, to je cele.
lklasinka
8.7.2008 19:40:12
přesně tak to by byla hrozná náhoda, nic takového nepřijde a navíc třeba má krev i rh faktor po mamince, nechala bych to tak, nic se nestane a když tak v ten moment ti bude jedno co komu řekneš
huhu
  • 
8.7.2008 19:39:45
a nepletes si to spis s adopci? Tohle je trochu jinej problem. Co trebas darcovstvi vajicka/spermie? Melo by dite vedet, ze je z darovanych bunek, prip. jit hledat prave rodice...?
tinas
8.7.2008 19:36:53
Libiku,
tak mladá už nejsem,abych si myslela,že taková ta prvotní zamilovanost,kdy se vznášíš v oblacích vydrží věčně. Je mi 35 a věř mi,že v životě už jsem musela řešit hromadu věcí,které obvykle řeší lidi v mnohem pozdějším věku. Se svým mužem jsem od 19-ti let a věř mi,že je mi stále stejně vzácný jako tenkrát i když se nevznáším a nelétám. Můj vztah k němu se za léta vyvinul v něco mnohem krásnějšího než je snůška hormonů. Miluju ho,vážím si ho za to jaký je a jsem s ním strašně ráda,pokud nám vyjde chvilička,kdy můžeme být spolu. Podle jeho slov a chování soudím,že to vidí stejně. Náš vztah je pro mě natolik vzácný,že bych ho nikdy nechtěla pošpinit nějakou lží.

Jsme osoby obdařené jistou inteligencí a ne zvířata,abychom se pářili s kde kým. Mozek máme k tomu,abychom ho používali a zvážili možná rizika,která z té ,které akce vyplynou.

To,že se zakladatelka zachovala nezodpovědně neznamená,že by za její chování měl nést následky její manžel. Ona mu prostě nedala možnost volby!!!!

On má přece právo rozhodnout se,zda s ní a s dítětem chce zůstat nebo si hledat někoho,kdo ho nezradí!!!Jakou cenu má vztah založený na každodenních lžích a podvodech?
lklasinka
8.7.2008 19:33:53
taky souhlasím, nechala bych to běžet, i když je to asi náročné, snad se mu nikdy nestane nic vážného u čeho by potřeboval genetické vyšetření
a podobu bych neřešila, moje dcerka nám není ani malinko podobná, a je mi to putna, naopak si přisa´d řekni že má tchýnin nos:-D
lklasinka
8.7.2008 19:28:23
samozřejmě že se dědí krevní skupina já mám 0- a moje obě děti b+
Abigail*
8.7.2008 19:27:56
Libiku, vidím to tak nějak jako ty. Je spousta nevěr, které se prostě přihodí, aniž by je někdo plánoval, kdy člověk neodolá tomu okouzlení. Kdo se v manželství znovu nezamiloval do někoho jiného, kdo se nenechal očarovat někým jiným? Jistě, jsou silné povahy, které odolají. Mě se to jednou nepodařilo. Výčitky svědomí jsem měla, ale nelituju toho, bylo to krásné a dalo mi to moc.
huhu
  • 
8.7.2008 19:22:57
slavko, premyslim nad tim od rana - manzelovi nic nerikej. Co tim ziskas? Jen to, ze se ti ulevi od pocitu viny. A co ziskaji ostatni? Manzel se k tomu bude muset nejak postavit (ted nemusi, muze si rikat "co kdyby";), budete resit jestli to rict synovi.... Kdyby to chtel manzel resit, mohl si uz davno udelat testy DNA a ani bys o tom nemusela vedet. Ale neudelal to, nechce to resit, evidentne chce byt tvuj manzel a otec vaseho syna. Udelej tlustou caru a zijte dal.

Nenech se zviklat od moralistu, co sem pisou. Neprozivas standardni situaci - ale tak uz to proste v zivote chodi. Ty uz nejsi v oblasti spravne/nespravne, ty jsi spis v oblasti "mensi zlo"/"vetsi zlo". Jedno zlo je, ze budes zit se svym svedomim, ale druhe zlo je, ze to hodis na manzela a na syna. Nehazej to na ne. Kdyby o to manzel stal, resil by to.

Na tvem miste bych si ho velmi vazila. Za to, ze s tebou je pres to vsechno, ze nepatra po puvodu ditete a je mu skvelym tatou. Na to by kazdej nemel silu.

Mela jsi to rict pri zjisteni tehotenstvi - a nebo vubec. Ted uz to nerikej.
8.7.2008 19:20:04
Tinas, kolik je ti?

Jsou prostě v životě chvíle, kdy tě drtí stereotyp a přichází fatálně neuskutečnitelná love, kdy on má oči jako moře a hraje na kytaru tak snivě, že si všimneš znovu rosy na pavučině. :)
A když koukneš na hodinky, zjistíš, že tvůj chlap, co není ideál, ale je tvůj, si to zrovna hasí domů, tak běžíš taky, koupíš na biftek a pivčo, jsi usměvavá a přiměřeně doskočná, protože jsi chytrá a víš, že nic netrvá věčně, ani mládí, ani hukot feromonů, s nimiž se blbě bojuje. Chováš se tak, aby ten, jemuž dáváš pomoc, oporu, toleranci a důvěru za podobné protidary, nebyl v ničem zaskočen, omezen a ponížen a své hormoše si zvládneš sama. neděláš sobě a jemu "ostudu", jenom přežiješ to, co je přírodou dané.

Já nejsem žádná zahejbačka profesionálka a nedělám to jaksi frekvenčně, spíše to vůbec nedělám. Jenom to dovedu pochopit.
[<<Předchozích 590] Příspěvky 591600 z 725 [Dalších 125 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.