| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Máme krásného syna. Tatínek neví, že není jeho…

[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 725 [Dalších 115 >>]
Zuzee
(IP adresa 89.24.120.149)
  • 
8.7.2008 19:15:38
Souhlasím s tebou. Taky mě překvapilo, kolik lidí schvaluje nevěru a když už neschvaluje tak jejich heslo je zatloukat a zatloukat. já bych nevěrná nikdy nebyla a nebudu - prostě se mi to příčí.
Když už je někdo nevěrný, tak myslím že je lepší říct pravdu hned, vztah to může i posílí (moc tomu ale nevěřím, vztah, který je v krizi to spíš potopí) ale řekl to nějaký psycholog. Je to lepší než žít ve strachu, že to jednou praskne
a je to?
8.7.2008 19:00:01
Znám to a chápu tě.I já to prožila.Řekla jsem pravdu oběma stranám a pak jsem to nechala na osudu.Narodila se mi krásná holčička - žiju s otcem miminka.Měla jsem asi kliku - jsem nesmírně šťastná - zatím ...
a je to?
8.7.2008 18:59:29
Znám to a chápu tě.I já to prožila.Řekla jsem pravdu oběma stranám a pak jsem to nechala na osudu.Narodila se mi krásná holčička - žiju s otcem miminka.Měla jsem asi kliku - jsem nesmírně šťastná - zatím ...
Petra Neomi
(IP adresa 213.220.192.196)
  • 
8.7.2008 18:21:46
Tady nejde o to, že se zapomněla. Prostě mu buď měla dát na vybranout, nebo jít na potrat, pokud neměla na to, přiznat pravdu.
Já zas na hlas krve věřím a cizí dítě bych rozhodně vychovávat nechtěla. I když jsem ženská a přesný ekvivalent téhle situace mě potkat nemůže, měla bych dost problémů s tím, provinivšího se partnera nezmrzačit.
Škrábalka
(IP adresa 213.151.78.90)
  • 
8.7.2008 18:16:09
Trefa, Libik...já bych nechtěla...
a náš "biofotr" tůdle na akci, kde se sešli všichni, hrdě hlásil - tohle je MŮJ SYN...a za pět minut vejrostek řval TATI, pocééém na toho, co se o něj stará...
A nevěry...kdo ani nepomyslel...?
Taky neznáme všechny souvislosti této storky - proč nejsou jiné děti, co podnítilo ten úlet, jaký je vztah mezi otcem a synem...
Jíťa
(IP adresa 217.197.155.190)
  • 
8.7.2008 18:13:25
Já myslím, že dítěte se to dotkne vždycky. Jediný správný okamžik k pravdomluvnosti byl ještě před jeho narozením, nejpozději krátce po jeho narození.
8.7.2008 18:07:34
krevní skupina se dědí? nevíte někdo? myslela jsem, že jen RH faktor.
tinas
8.7.2008 17:42:07
Libíku pořád tomu nerozumím.

Pokud chci s někým být a stojím o něj(miluji ho) nestojí mi žádný úlet za to,abych riskovala ztrátu milovaného člověka. Asi záleží na tom,jak moc si toho člověka ceníš-vážíš.
Nemysli si,že nikdy nebyla příležitost užít si bokem,ale pořád je to o tom,nedělej druhému to co nechceš,aby on dělal tobě!
Navíc,proč to dělat pokud vztah funguje není přece důvod chodit jinam a pokud nefunguje mají mít všichni tolik rozumu,aby to včas utli a neničili život sobě ani partnerovi.

Podívej se na to ze strany toho chlapa. Jak on k tomu přijde,když nic neudělal? Jak si to zaslouží,aby vychovával"kukaččí mládě" Proč má žít se ženou,která si ho neváží natolik,aby k němu byla čestná. Co,když on do vztahu dává všechno a dostává za to takovouhle výslužku? Nepřijde ti to nemorální?
8.7.2008 17:35:44
Tinas, já si vážím tvého vztahu k čestnosti, ale tohle byl sex z hormonální blouznivosti nikoliv nečestnost. Vítr to takříkajíc odvál. Já nejsem žádná nymfomanka, zato poměrně dlouho žiju, takže mám pár sladkých vzpomínek. Není to nic proti ničemu. Mám dneska u kafča vybalit mužovi, kterého mám opravdu ráda, jak jsem kdysi před lety na chatě rudla jako děvčátko?

A vlastně, proč si autorka myslí, že děcko není manžela?
Paluška
8.7.2008 17:33:52
ahoj slavko, moc ti drzim palce, abys tuhle situaci ustala. Priklanim se k tomu, nic manzelovi nerikat. Co se stalo, stalo se. Podle me je nejdulezitejsi, ze vase manzelstvi funguje a tvuj syn ma otce, ktery jej i tebe miluje a chce s vami byt.
docela me zarazily nektere odsuzujici prispevky, ale vzdycky mezi nami budou lidi, kteri maji hned ve vsem jasno a kterym by se nic takoveho prece nemohlo stat!
chyba se stala, ale je nutno se tomu postavit celem a jit dal, znicit fungujici vztah jen proto, abych ulevila svemu svedomi, je podle me sobecke, protoze to sice tobe mozna pomuze, ale odskacete to vsichni, ty, tvuj manzel a zejmena vas syn. jak uz tady psal Lada, proste zapomen a jdi dal, uz kvuli sobe!
[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 725 [Dalších 115 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.