tinas |
8.7.2008 17:16:45
Ne já si to nemyslím. Já si myslím,že jediné pravidlo,kterého by se všichni měli držet je neubližovat a chovat se tak,abychom neubližovali sobě a zejména jiným.
Nedělám jiným to co by vadilo mě !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dost mě udivuje kolik lidí tady schvaluje lhaní a k tomu ještě v takhle důležité životní situaci. |
tinas |
8.7.2008 17:12:43
Libíku,
opravdu bych chtěla vědět pravdu. Možná ti to přijde divné,ale čestnost je pro mě opravdu velmi cenněná vlastnost. Já si neumím představit,že bych s takovouhle lží k sobě připoutala partnera a zničila mu tak vlastně život. Každý máme jenom jeden život a ten bychom měli prožít naplno . Velmi si cením vztahu,který mám a na svém muži oceňuji právě jeho slušnost a čestnost. Jsme spolu 16 let a stále je to o tom,že spolu chceme být a ne,že by jeden druhého držel v šachu nějakou sprostou lží. |
Jana | (IP adresa 84.62.3.164) |
• |
8.7.2008 17:11:21
a spini ho mezi Vami.
Diteti se takovy veci maji rict a vysvetlit: tata je kdo se o tebe stara, ten jiny jen darec semene. Ten pravy okamzik na "vycisteni" urcite prijde, v pohode! Drzim palecky! |
8.7.2008 16:58:29
Pochopila bys!!!!!!
|
8.7.2008 16:42:04
je fakt zajímavé, jak tady čtí oheň matky, které o podobné situaci maximálně četly v Blesku, nebo ji viděli na Nově.
Já jsem bohužel v takové šlamastice byla a možná i proto bych jednámí Slávky neodsuzovala. Ještě horší mi přijde známý případ zaměněných holčiček, kdy otec jedné z nich, šel na testy otcovství. Co se pak rozpoutalo, vědí v téhle republice asi všichni. Být já jeho partnerka, dám mu kopačky a dceru, kterou kojím nikomu nedám, i kdyby stokrát nebyla má krev. Dodnes nemůžu pochopit, že si matka nechá vzít dítě, je vláčena tiskem a přítel z toho ještě vyjde jako mediální hrdina. |
Kaci | (IP adresa 195.250.136.60) |
• |
8.7.2008 16:32:15
Libik, díky za inteligenci, nadhled a vtip. Autorce přeji vnitřní klid a štěstí.
|
8.7.2008 16:31:03
tady bych asi souhlasila, rozhodně je lepší mu to říci v klidu, než aby to z Vás jednou vypadlo ve chvíli, kdy dá třeba pubescentovi facku, to Vás totiž potom opustí oba Pokud to manželovi říci chcete, udělejte to, můžete zkusit nahodit téma, ale ne "jedna známá" (to je dost průhledné, možná pustit tématický snímek) uvidíte jeho reakci, alespoň teoretickou...
|
jedna | (IP adresa 147.231.24.56) |
• |
8.7.2008 16:12:30
Díky. Je to úlevné vědět, že s tím člověk není úplně sám. Rozhodla jsem se tenkrát stejně jako Ty - přijmout zodpovědnost a to sama. Lež však ve mně zůstala, časem se ztlumila ostrost její výtky, ale je tu pořád.
Myslím, že se s tím dá žít. Myslím, že jsem udělala dobře. Je to nejhorší věc, kterou jsem komu udělala, ale cítím to tak, že jsem musela. Můj vztah to tajemství neustál, držím palce, aby Tvůj ano. |
8.7.2008 16:10:59
Nečetla jsem diskusi pod článkem, protože v žádném případě o tomto tématu nechci diskutovat.
Vám chci ale Slávko napsat, že z mého pohledu nejste slaboch. naopak jste statečná ženská, která na začátku selhala a pak se rozhodla následky svého selhání nést jen a jen sama. Musí být ve vás velká síla a sebezapření, když dokážete tohle všechno ustát. Vím, že vám to z hlavy nikdy nezmizí. Dost možná manžel taky "ví" nebo alespoň tuší, ale ta vámi popíraná pravda, nebo přiznávaná lež je pro něj lepším řešením než čestná pravda. Důsledkem toho je, že ač s jednou velkou lží, žijete hezký vztah a váš syn má prima rodiče. Kdyby na začátku byla čestná pravda, možná už by ten následující příběh nebyl tak spokojený. Možná i pro tohle všechno máte svého manžela raději než dřív. protože je ve vás pocit viny a dělá to z vás paradoxně lepší manželku, než jste byla dřív. Přeji celé vaší rodině hodně zdraví a štěstí. Ať žijete spokojeně jako rodina dál a ať už vás žádné životní selhání nepotká. Kdo nezažil, nemůže pochopit, ale ani soudit. Vy i váš manžel jste pro mě moc stateční, protože svou rozvahou a dospělým přístupem dáváte jednomu dítěti dobrý domov. |
Myška(tři děti) | (IP adresa 91.12.45.66) |
• |
8.7.2008 15:57:30
Nevím, ale mám dojem, že dítě pokud se takovou informaci nezdoví jako malé, ale třeba v pubertě tak se ho to dotkne tak citelně, že to může narušit jeho budoucí partnerský život. Nehledě na zklámaní důvěry v rodiče.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.